Uloguj se

1. sezona

 

Prva sezona fantastičnog muzičkog serijala “Tvoje lice zvuči poznato” bila je pravo osveženje u srpskom zabavnom tv programu. Spektakl za pamćenje. Naše zvezde svetskog glasa sijale su na sceni dok je publika uživala u njihovim sjajnim nastupima, fenomenalnim interpretacijama i spektakularnim imitacijama.

Deset VIP takmičara, koji su se borili za pobedničku titulu i novčanu nagradu usmerenu u humanitarne svrhe bili su: Ana Kokić (ujedno i pobednica 1. sezone), Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić. U svakoj emisiji oni su imali zadatak da nam dočaraju nastup jedne strane ili domaće muzičke zvezde. Nijedan zadatak nije bio jednostavan. Trebalo je uvežbati pesmu, prilagoditi glas, pripremiti scenski nastup, "skinuti" gestikulaciju i mimiku imitiranih pevača, a kada se od takmičara zahtevalo da uz sve to promene još i pol, zadatak je postajao i urnebesan.

Njihove nastupe ocenjivali su publika, drugi takmičari i tročlani žiri - Katarina Radivojević, Marija Mihajlović i Ivan Ivanović. Stalnim članovima žirija se u svakoj emisiji pridruživao još jedan poznati član, i kroz emisiju smo čuli ocene i komentare Dragoljuba Mićka Ljubičića, Sergeja Trifunovića, Nataše Bekvalac, Bore Đorđevića, Marije Šerifović i drugih.

Ana Kokić postale je prva pobednica ovog šou programa sa fantastičnom imitacijom američke pop zvezde Pink, a nagradu od  25 000 evra poklonila je devojčici Srni Sedmak kojoj su novčana sredstva bila neophodna za operaciju.

 

0
68 Komentari
Ostali komentari