Uloguj se

2. sezonaZvonko Pantović Čipi, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Tanja Savić, Neda Ukraden, Elena Risteska i Nenad Okanović bili su takmičari druge sezone zabavnog, humanitarnog šou programa koji smo gledali tokom jeseni 2014. godine.

U ovoj sezoni trijumfovao je Bane Mojićević koji je iz emisije u emisiju oduševljavao publiku sjajnim transformacijama. S lakoćom je uspevao vokalno i vizuelno da prekopira pevače različitih muzičkih pravaca, ulazeći lako u njihovu kožu. Poslednjom imitacijom Majkla Džeksona u finalu, Bane je pokazao svu raskoš svog talenta, što mu je konačno i donelo pobedu i nagradu od 25 000 evra koje je poklonio fondu „Budi human“.

Odlikom publike drugo mesto osvojila je Elena Risteska, treće Katarina Bogićević, četvrto je Jeleni Gavrilović, dok se na petom našao Nenad Okanović.

U sezoni 2014. godine takmičare su komentarisali i o njima sudili članovi žirija: Marija Mihajlović, koja je ujedno bila i vokalni trener, Branko Đurić Đura i Ivan Ivanović. Svake nedelje stalnim članovima žirija priključivao se još jedan specijalni gost koji je unosio novu dimaniku u redove sudija.

Za dodatnu zabavu i sjajne najave takmičara brinuli su se Marija Kilibarda i Bojan Ivković.

0
2 Komentari
Ostali komentari