Uloguj se

Epizode

23. 10. 2014. 13:31   >>  12:51

TLZP - 3. epizoda

Pobednik ovonedeljne epizode TLZP je Dragan Kojić Keba koji je pokazao pravu žestinu i oduševio sve prisutne svojim izvođenjem pesme "I was made for loving you" grupe Kis. Osim toga kroz celu epizodu je zabavljao sve prisutne, jer je potpuno ušao u novu ulogu. Ček od 1000 evra dodelio je osnovnoj školi u Loznici "Dositej Obradović" koju je i on pohađao...

Sjajan voditeljski duo otvorio je još jednu epizodu šoua Tvoje lice zvuci poznato. Bane je pohvalio Mariju i njen nežan izgled, a ona je blistala u dugačkoj roze haljini. Iako je u prošloj epizodi izgledala "opasno" ovaj put se odlučila za nežniji izgled...

Tu je i naša stalna postava u žiriju. Ivan, Ðuro i Marija koji su spremni za još jedan spektakl. Na sajtu Prva.rs ocekuje vas i Sara Jovanovic sa kojom možete da komentarišete ovu epizodu. Ivan Ivanovic pohvalio je šou i rekao da smatra da su takmicari sve bolji i bolji i da polako "ulaze u štos". Ðuro je takode imao samo reci hvale i istakao je kako mu je "beskrajno zabavno". Došlo je vreme da se predstavi i specijalni lan žirija, a to je Sladana Miloševic koja ce se pridružiti Ivanu, Ðuri i Mariji.

Slađana Milošević ove nedelje nalaziće se u ulozi specijalnog člana žirija i zauzeće stolicu pored Ivana Ivanovića. Priliku da otvori veče ima:

Jelena Gavrilović kao Tejlor Svift

Priliku da probije led i otvori veče ove nedelje ima glumica Jelena Gavrilović. Ona imitira Tejlor Svift, a izvodi njenu pesmu "I knew you were trouble". Jelena je već u prvih par stihova pokazala da je sjajna pevačica i u potpunosti je dočarala Tejlor. Na pola izvođenja pesme plesači su "pokidali" njenu dugu belu haljinu, a Jelena je oduzela publici dah u zanosnom crnom trikou. Završila je nastup vrlo zadihana i požalila se da joj je najteže da peva i igra u isto vreme. Slađana je pohvalila nastup i savetovala Tejlor da se ugleda na Jelenu, jer u njoj ima mnogo više energije.

Neda Ukraden kao Silvana Armenulić

Težak zadatak da zaseni Jelenu Gavrilović pripao je Nedi Ukraden. Uz pemu "Ciganine sviraj, sviraj" atmosfera je izgledala kao u pravoj kafani. Prisutni su pali u sevdah, jer je Neda probudila emocije u svima.

"Mi Beograđani posebno volimo Tomu Zdravkovića i Silvanu Armenulić, ovo je naša pesma i mi je obožavamo", prokomentarisala je Slađana.

Dragan Kojić Keba kao "Kiss"

Keba će u ovoj imitaciji najveći problem imati sa engleskim jezikom, a on na to kaže "sve se može, kad se hoće". Keba je na binu izašao gotovo neprepoznatljiv. Perika, lice ofarbano u belo sa crnom zvezdom na oku. Na telu triko sa šljokicama i ogromnim dekolteom i električnom gitarom na kojoj piše "žestina" okačenom preko ramena. Kada je zapevao pokazao je da problem sa engleskim zapravo ne postoji. 

"Ja ne mogu da prepoznam da je to Keba, ja sam mislila da je to Kiss, maska je stvarno odlična", oduševila se Slađana.

Čipi i Nenad Okanović kao Slađana Milošević i Dado Topić

Čipi i Nenad dobili su vrlo težak zadatak. Teško će im biti da zasene Kebin fantastičan nastup, a drugi problem koji imaju je imitacija čuvene pesme "Princeza" dok Slađana Milošević lično sedi u žiriju i posmatra. Prvi je na scenu izašao Nenad i započeo nastup pesmom "Flojd" i odmah podigao na noge Đuru i Ivana. Zatim je čipi spušten sajlama na binu u beloj čipkastoj haljini, belim helankama i belim cipelama i započeo izvođenje pesme "Princeza". Slađana i Ivan pevali su ovaj vanvremenski hit sa našim takmičarima, a Nenad je nastup začinio stihovima "Još ne znam da l si Čipi ili žena" i slatko nasmejao sve prisutne. I ovaj nastup imao je promene garderobe, pa se Čipi presvukao u crnu haljinicu i izveo takođe Slađaninu pesmu "Amsterdam".

Čipi je uspeo i oduševio je pravu Slađanu svojom imitacijom "Princeze", ali je imala zamerki na pesmu "Amsterdam".  "Mene ste vratili u ono neko prekrasno vreme, kada nije bilo bitno da li se kaže točka ili tačka", rekao je Đuro.

Katarina Bogićević kao Džastin Biber


"Ovo će mi biti jedan od težih nastupa, zato što sam dobila tačku u kojoj ću i da igram", rekla je Katarina pred nastup. Zahvaljujući odličnom pevanju Katarina nije imala problem sa pesmom "Baby", ali se od đuskanja propisno zadihala. Kako je Džastin veoma popularan među tinejdžerkama na karju numere na binu su poletele plišane igračke i brushalteri od obožavateljki.

"Pokazala si koliko je tanka crta između Bibera i devojčice, bravo!", rekao je Ivan Ivanović.

Ivan Jevtović kao Keba

Vrlo upečatljiva imitacija Ivana Jevtovića i pesma "Imao sam", dok Keba sedi i posmatra. U ovoj numeri su i Ivanove sjajne glumačke sposobnosti došle do izražaja. Kada je prešao na pesmu "Bregididžanum" svojom simpatičnom koreografijom nasmejao je ceo studijo. Uskoro mu se na bini pridružio i Keba pa su peveali u duetu. Dragan je bio zadovoljan imitacijom glumca, iako se ne seća tog svog spota. Ti ne da si imitirao kebu, ti si bio bolji od Kebe", pohvalio ga je Đuro, a Slađana je dodala kako je sve fantastično i kako se ona mnogo dobro zabavlja.

Bane Mojićević kao Džon Travolta

Još jedna jaka imitacija sa puno đuskanja i ozbiljnom koreografijom pripala je Banetu. Kao odličnom pevaču, pevanje mu nije problem, a on se ne brine ni oko akrobatike u tački iz mjuzikla "Brilijantin". Neverovatan spektakl još jednom na sceni. Bane je fantastično savladao sve, a posebno je oduševio bojom glasa koju je "skinuo" u originalu. Pevač je oduševio sve žive, dobio ovacije, čestitke od voditelja, žirija...

Elena Risteska kao Nina Badrić

Elena je zadovoljna što je dobila pesmu koju zna i voli, a u pitanju je "Takvi kao ti", Nine Badrić. Elena je bila sjajna, ali se požalila da je zbunjivao veliki broj zgodnih muškaraca na sceni, pa je pogrešila. Publika ipak nije ni primetila grešku, a Elena je dobila sve pohvale od žirija.

Tanja Savić kao Gale iz grupe "Kerber"

Tanja je odlično izmenila glas i prilagodila ga Galetovom, a šminkeri su odlično odradili šminku i frizeri frizuru. Žiri je bio iznenađen i oduševljen imitacijom Tanje Savić koja je pevačica folk muzike, a odlično je odradila rok pesmu. Ivan je imao samo zamerku na frizuru, ali mu je objašnjeno da je pravu periku ukrao Keba.

Ovako je glasao žiri:

Ivan Ivanović
Keba – 9 poena
Tanja – 4 poena
Okanović – 12 poena
Ivan – 7 poena
Čipi – 5 poena
Neda – 2 poena
Elena – 3 poena
Bane – 10 poena
Jelena – 9 poena
Katarina – 6 poena

Đuro
Keba – 9 poena
Tanja – 3 poena
Okanović – 12 poena
Čipi – 5 poena
Neda – 4 poena
Ivan – 10 poena
Bane – 8 poena
Jelena – 7 poena
Elena – 2 poena
Katarina – 6 poena

Slađana Milošević
Keba – 12 poena
Tanja – 2 poena
Okanović – 5 poena
Ivan – 7 poena
Čipi – 9 poena
Neda – 8 poena
Elena – 4 poena
Bane – 6 poena
Jelena – 10 poena
Katarina – 3 poena

Marija Mihajlović
Keba – 7 poena
Tanja – 5 poena
Okanović – 8 poena
Ivan – 9 poena
Bane – 12 poena
Neda – 3 poena
Jelena – 10 poena
Čipi – 6 poena
Katarina – 4 poena
Elena – 2 poena

Ovako su glasali ostali takmičari:
Elena – 5 poena Kebi
Bane – 5 poena Eleni
Katarina – 5 poena Jeleni
Jelena – 5 poena Eleni
Neda – 5 poena Kebi
Ivan – 5 poena Čipiju
Tanja – 5 poena Kebi
Okanović – 5 poena Eleni
Keba – 5 poena Čipiju
Čipi – 5 poena Ivanu

Posle sabiranja rezultata, na samom vrhu liste,i pobednik ove epizode je Dragan Kojić Keba. On je odlučio da prosledi ček od 1000 evra osnovnoj školi u Loznici "Dositej Obradović" koju je i on pohađao.

Imitacije za sledeću nedelju
Keba – Zorica Brunclik
Tanja – Ivana "Negativ"
Okanović – Luis Armstrong
Čipi – Sergej Ćetković
Ivan – "Fantom iz opere"
Neda - Ramštajn
Elena – Kristina Agilera
Jelena – Šinejd O Konor
Bane – Toma Zdravković
Katarina – "Fantom iz opere"

0
950 Komentari
Ostali komentari