Uloguj se

Epizode

30. 10. 2014. 09:43   >>  12:52

TLZP - 4. epizoda

Takmičari su bili savršeni i imali veoma teške i zahtevne imitacije, ali su svi briljirali i pokazali da su vredno vežbali. Nažalost, samo jedan nosi pobedu, pa je večeras ta čast pripala Nenadu Okanoviću u imitaciji Luja Armstronga. Sa nestrpljenjem iščekujemo sledeću nedelju i najgledaniji šou program "Tvoje lice zvuči poznato" u 21h.

Još jednu epizodu najspektaluranijeg šoua kod nas otvorila su dobro poznata, nasmejana dva lica uz osvrt na prošlonedeljne bodove i uspehe takmičara, Marija i Bojan.

Takmičari su se ozbiljno potrudili da imitacije dovedu do savršenstva, maske su spremne, scenografija blista, dobro poznat žiri, među kojim se kao gostujući sudija našao Tonči Huljić, je zauzeo svoje pozicije, tako da Marija i Bojan mogu da otvore još jednu spektakularnu epizodu!

Tvoje lice zvuči poznato je večeras otvorila Elena Risteska u ulozi Kristine Agilere:

Šou je spektakularnim nastupom otvorila Makedonka Elena Risteska koja je predano radila kako bi što vernije otpevala veoma tešku pesmu Kristine Agilere. Posle sjajnog nastupa, Elena nije bila prezadovoljna kako je odradila zadatak i poželela je da u nekoj od sledećih imitacija bude muško. Međutim, žiri je bio oduševljen Elenom u ovom izdanju i ne bi tu ništa menjao. Tonči je rekao da je ona uspela nemoguće, da napravi Kristinu simpatičnom. A onda su se u komentarisanje umešali Ivan i Đura, kako bi izneli svoje mišljenje našta je Tonči istakao: Ovde od tri muškarca sedi jedan Hrvat, jedan Srbin, Đuro je i Bosanac i Slovenac, pa mi smo jednu državu uništili kako nećemo jedan šou. Ipak, Makedonka je od svih njih dobila samo pohvale. Ivan je kratko i jasno rekao: Meni se sviđa Elena Risteska. Đuro je rekao da za razliku od Kristine Elena pored sebe može da ima mršave plesačice. Marija je dodala da joj je drago da imaju Jugoslaviju u malom i pohvalila je Elenino pevanje.

Bane Mojićević kao Toma Zdravković

Bane Mojićević raznežio je sve pripadnice lepšeg pola podsetivši nas na legendarnog pevača Tomu Zdravkovića. Koliko se vokalno „približio“ Tomi primetio je i žiri, pa su za Baneta imali samo reči hvale. „Bane potpuno je neverovatno koliko ti talenta imaš i to pokazuješ iz epizode u epizodu. Pevački mi je zvučalo kao kad slušam pesme Tome Zdravkovića. Veoma dobar nastup, možeš da budeš ponosan na sebe“, rekao je Ivan. Marija se složila sa Ivanom i dodala da je sve fenomenalno. Đuro nije krio oduševljenje. Rekao je da je Toma jedan od dva pevača narodne muzike koje voli i dodao da to i nije bila narodna muzika. To je klasika. A i Tonči je pohvalilo Banetovu imitaciju, uz sve čestitke scenaristima koji su osmislili ovaj šou.

Katarina Bogićević i Ivan Jevtović u "Fantom iz opere"

Sjajan mjuzikl donose nam u TLZP Ivan i Katarina. Njegova odlčna gluma i Katarinino nestvarno pevanje dovelo je do toga da žiri i publika zanemi. Sve sjajne kritike su nakon nastupa, logično usledile. Ivan je pohvalio Ivanovo pevanje, a za Katarinu je dodao da ih sve navikava jer ih svaki put ostavi bez daha kao i da bi voleo da je čuje kako će pevati kada bude imala 27, kada sada peva sjajno. Marija je rekla da su i zajedno i pojedinačno bili fenomenalni, kao i da Katarinu čeka Brodvej, a Đuro se našalio i rekao da se uplašio da će čaša da pukne od visokog C i da je Ivan osvetlio obraz glume. I Tonči nije krio reči hvale, naročito za Katarinu koja ima samo 16 godina, a tako prelepo peva, ali da se manu Brodveja, već talenat da koriste na drugačiji način.

Neda Ukraden kao Ramštajn

Neda iz emisije u emisiju ne prestaje da oduševljava svojim glasom i stasom, ali ovaj nastup je prevazišao sva očekivanja. Nežna duša uskočila je u kožu rokera, donela neviđenu energiju na scenu i još jednom pokazala zašto je Ramštajn jedan od najpopularnijih svetskih bendova, a Neda jedna od najboljih pop pevačica. Vrhunska maska samo je upotpunila sjajnu sliku koju su gledaoci imali prilike da vide u TLZP. Žiri se dok je trajala numera smeškao i nije mogao da veruje svojim očima, a kada se nastup završio komentari su potvrdili oduševljenje, kao i gromoglasan aplauz publike. Sva četiri člana žirija su se složili – ovo je bilo SJAJNO!!! A pohvale je dobio i masker Nenad, jer kako je i Ivan iskomentarisao: "Bilo je jako teško poružneti tako lepu ženu". Neda je potom zapevala svoj hit Zora je svanula i tako odgovorila na Tončijevo pitanje o čemu je mislila dok je izvodila ovu numeru. Potom je dodala da je jedna privilegovana žena jer ima mnogo sjajnih hitova. Marija je pitala Nedu da li je razmišljala o promeni kao ovoj, jer joj dobro leži.

Čipi kao Sergej Ćetković

Posle energičnog nastupa Nede Ukraden, sledi balada i Čipi u koži Sergeja Ćetkovića. Divnu Baladu „Pogledi u tami“ Čipi je lepo otpevao i potrudio se da skine svaki pokret crnogorske pop zvezde, a i da se dodvori žiriju uz pevanje na uvce. Đuro i Ivan su potom napravili rep spektakl. U svom duhovitom stilu dvojica humorista odrepovali su Čipiju šta misle o ovom nastupu i tako nasmejali sve u studiju.

Keba kao Zorica Brunclik

Da vas slatko nasmeje tu je uvek Keba. On je i ove nedelje rešio da napravi šou na sceni. Vrhunskom maskom, odličnom mimikom i uz pomoć Kemiša, Zorica Brunclik je stigla u TLZP. Keba je igrao, pevao, čak se i poljubio sa Kemišem, ali najteže mu je bilo da „skine“ Zoricine visoke tonove. Ali zato mu je helijum iz balona u tome odlično pomogao. Smeh se zarazno širio u studiju, a Keba se toliko uživeo u ulogu da se žiri „zabrinuo“ za njega. „Keba je sjajan šoumen, ali bi ipak trebao malo da preispita sebe večeras ispred ogledala ko je i šta je. Ovo je bio najveći šou večeras“, rekao je Tonči. Ivan je u svom duhovitom stilu dodao da je Keba dobra riba i da im je Kemiš pokvario romansu koju su imali za stolom. „Ti si mi od večeras druga omiljena Zorica. S tom maskom na autoputu bi namlatio ozbiljnu lovu“, dodao je Ivan. Marija se oduševila maskom i prokomentarisala kako joj je "maznuo" helanke od prošle epizode, ali du mu dobro stoje, a Đuro mu je predložio da se što pre vrati u Kebu.

Jelena Gavrilović kao Šinejd O'Konor

Emotivno, odličnim dirljivim nastupom sa snažnim vokalom koji poseduje, Jelena Gavrilović se verno predstavila publici kao Šinejd O' Konor. Jelena je nakon nastupa pustila ne jednu suzu, kao Šinejd, već više nih. Žiri je pohvalio ovo izvođenje i njeno pevanje. Tonči je samo zamerio njenu energiju, jer smatra da je Šinejd smirenija, ali na taj komentar se nadovezala Marija koja smatra da je čak umirila to Šinejdino ludilo i da je toliko lepa da joj sve stoji, pa i ta frizura. Đuro je rekao da je pevala i bolje od Šinejd i pohvalio ta neka davna vremena kada je sve bilo čistije, iskrenije i skromnije. Ivan se našalio da se njemu više sviđaju ova „gola“ vremena. A za Jelenu je samo rekao da je perfektna.

Tanja Savić kao Ivana „Negativ“

Tanja Savić je skakala od sreće kada je izašla na scenu. I to bukvalno. Ceo nastup je izvela skačući na trambolini, što je bilo za svaku pohvalu, jer je veoma teško pevati i skakati, naročito kada je u pitanju imitacija i glas Ivane Negativ. A da se solidariše sa Tanjom, Đura i Ivan su se popeli na trambolinu i u nekoliko skokova prokomentarisali njen sjajan nastup. Tanja je dobila odlične komentare žirija i istakla je da za mnoge koji su milsili da peva na plejbek, evo dokaza da je pevala uživo. Marija je oduševljena bila njenim pevanjem i da je Tanja za nju veliko otkrovenje.

Nenad Okanović kao Luj Amstrong

Oki je bio veoma zadovoljan imitacijom Luja Amstronga. Trudio se maksimalno da skine svaki njegov pokret i posebnu boju glasa, a njegov osmeh po kojem je bio prepoznatljiv nije mogao toliko dobro da dočara zbog maske koja mu je stezala lice. Ipak i pored malih smetnji, Oki je bio odličan, a to je potvrdio i žiri, kao i svih devet takmičara koji su mu apludirali i skandirali: Oki, Oki, Oki… ”Prvi put sam čuo Džeja da peva ovu pesmu. Ti znaš da te ja volim i da uživam u tvojim nastupima”, našalio se Ivan. I Tončija je Oki podsetio na Džeja, dok je Đuro rekao da je zvučao odlično i da mu je žao što nije iskoristio svoj osmeh u ovoj imitaciji i zamolio ga da odsvira nešto na trubi, ali Okanović se našalio da će da mu otpadnu veštačka usta. Marija je rekla: "Oki ti si dokaz da svako može da zvuči lepo ako otpeva pesmu koja mu odgovara".

Potom je usledila retrospektiva svih večerašnjih zahtevnih i nimalo lakih nastupa.

Posle sjajnih imitacija Tonči Huljić je otpevao svoj novi hit. Ivan i Đuro se se nakon Tončijevog hita našalili da to nije on, već da Tonči ima muški glas, sve naravno, u njihovom duhovitom stilu uz reči hvale za novu pesmu.

Usledilo je iznenađenje. Srećan rođendan Ivanu Ivanoviću poželela je cela ekipa TLZP-a uz rođendansku pesmu i tortu. Ivan je rekao da nije nikada imao veću žurku i sa više ljudi, ali da mu vrate nazad tortu, jer lepo miriše. Usledilo je glasanje.

Tonči Huljić

Za Ivana i Đura – 1 poen i to iz čiste ljubomore zato što su oni simpatični, a ja nisam

Mariji – 13 bodova, jer je održala šou na nivou

Čipi – 2 poena

Okanović – 3 poena

Bane – 4 poena

Elena – 5 poena

Tanja  – 6 poena

Ivan – 7 poena

Jelena Gavrilović – 8 poena

Katarina  – 9 poena

Keba– 10 poena

Neda  – 12 poena

Ivan Ivanović

Čipi – 2 poena

Jelena G. – 3 poena

Okanović – 4 poena

Tanja – 5 poena

Bane – 6 poena

Ivan – 7 poena

Elena  – 8 poena

Neda  – 9 poena

Katarina – 10 poena

Keba – 12 poena

Đuro

Tanja – 2 poena

Čipi – 3 poena

Bane – 4 poena

Jelena G. – 5 poena

Ivan  – 6 poena

Okanović  – 7 poena

Elena – 8 poena

Keba  – 9 poena

Katarina  – 10 poena

Neda – 12 poena

Marija Mihajlović

Čipi – 2 poena

Neda – 3 poena

Bane – 4 poena

Elena – 5 poena

Keba – 6 poena

Ivan  – 7 poena

Katarina – 8 poena

Okanović– 9 poena

Tanja – 10 poena

Jelena G. – 12 poena

 

Ovako su glasali ostali takmičari:

Elena – 5 poena Jeleni G.

Bane – 5 poena Okanoviću

Katarina – 5 poena Ivanu

Jelena – 5 poena Okanoviću

Neda – 5 poena Tanji

Ivan – 5 poena Okanoviću

Tanja – 5 poena Katarini

Okanović – 5 poena Čipiju

Keba – 5 poena Okanoviću

Čipi – 5 poena Okanoviću

Pobednik četvrte epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je Nenad Okanović. On je odlučio da prosledi ček od 1000 evra jednom Udruženju, tačnije deci sa autizmom za njihovu ekskurziju.

Imitacije za sledeću nedelju

Keba – Blues Brothers

Tanja – Dragana Mirković

Okanović – Blues Brothers

Čipi – Alen Islamović

Ivan – Bajaga

Neda – Riblja čorba

Elena – Dženifer Lopez

Jelena – Vesna Zmijanac

Bane – Metalika

Katarina – Psy

0
248 Komentari
Ostali komentari