Uloguj se

Epizode

13. 11. 2014. 12:41   >>  12:52

TLZP - 6. epizoda

Počelo je još jedno izdanje humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“. Deset izvođača spemni su da naprave ludilo na sceni novim imitacijama. Đuskaće, pevaće, igraće, zabaviće vas...

Boki i Marija u elementu

Žiri je ponovo u punom sastavu. Branko Đurić Đuro vratio se s dalekog puta iz Australije i pridružio se kolegama Mariji Mihailović i Ivanu Ivanoviću. Ulogu specijalnog člana žirija ove nedelje poneo je junak, koji je takođe stigao izdaleka - animirani ružnjikavo-zelenkasti Šrek.

Žiri: Ko je iza maske Šreka?

Voditelji su se osvrnuli na rang listu na kojoj trenutno vodi Katarina Bogićević, dok je na drugom mestu Jelena Gavrilović. 

Tanja Savić i Neda Ukraden postale su junaci animiranog filma. Dok je Tanja ušla u ulogu zelenkastog stvorenja Šreka i sve zadivila izvandrednom maskom, Nedi Ukraden je pripala uloge Šrekove voljene Fione - kraljice sa krunom. Njih dve su zajedničkim snagama izvele čuvenu pesmu iz animiranog filma. Ono što je sve zbunilo jeste činjenica da postoji i drugi Šrek koji je zauzeo mesto u žiriju.

Tanja Savić i Neda Ukraden kao Fiona i Šrek

I baš taj drugi Šrek iz žirija nije imao zamerke na nastup, ali je skrenuo svima pažnju da je su na sceni upravo gledali lažnog Šreka. Ivan je predložio da se razjasni nedoumica oko lažnog i pravog Šreka, krađe identiteta, i da se utvrdi koji je pravi jer je on „visok, krupan i ima pišu“.  Đuro je bio oduševljen Šrekovom maskom i izvođenjem, kao i Marija koja se obratila najmlađim gledaocima a posebno onima kojima je pomoć najpotrebnija i pozvala sve koji mogu da pomognu deci.

Veliki hit Jelene Tomašević „Okeani“ najmlađa takmičarka Katarina Bogićević je otpevala besprekorno. Iako ona sama nije imala zahtevnu koreografiju, pošto je nosila haljinu sa ogromnim šlepom, scenski nastup je bio izuzetno atraktivan, a u samoj završnici Katarinu su podigli na zavidnu visinu.

Katarina Bogićević - Jelena Tomašević

Glumica je priznala da je na početku imala strah od visine, ali da ga je uspešno savladala. „Odlično si pevala, koreografija je bila divna i zasanjano sam gledao u tebe“, prvi je prokomentarisao Đuro. Pohvalama se pridružio i Ivan Ivanović, dok je Šrek priznao da mu je vruće i da mu je prijalo hlađenje delovima Katarinine haljine. Marija je otkrila mladoj glumici da ima više zajedničkih tačaka sa Jelenom Tomašević, tj. da osim fantastičnog glasa imaju i nju ( Mariju) kao sponu budući da je ona bila  svojevremeno u žiriju Jeleni Tomašević u emisiji „3k dur“, takmičenju koje ju je lansiralo.  

Zvonko Pantović - Bruno Mars

Belo odelo, vitak stas, tamnoputi ten i visoki, precizni falset - učinili  su da je Čipijev nastup u ulozi Bruna Marsa bude fantastičan. Đuro je bio zadivljen preciznim Čipijevim falsetom, i priznao mu je da će postati njegov omiljeni pevač. Marija se složila sa Đurom rekavši da je bio fenomenalan i da je on takmičar koji je tek od prošle epizode počeo da se zagreva. Šrek je dodao da mu je Čipi omiljeni lik i da ga bodri iz emisije u emisiju. „Pevao si najbolje do sada, super mi je zvučalo“, nadovezao se Ivanović, iako je zamerio što je Čipijev ten malo crnji od Brunovog.

Elena Risteska - Haris Džinović

Za Makedonku Elenu ovo je bila prva promena pola i baš joj se zalomilo da postane brkati muškarac sa šeširom na glavi - Haris Džinović. Elena je u Harisovom odelu izašla na scenu i zapevala „Kako mi nedostaješ“, a potom je prešla na drugi Harisov hit „Rano je za tugu“. Na sceni joj se pridružio  Bane Mojićević - Zdravko Čolić.

Bane Mojićević i Elena Risteska - Zdravko Čolić i Haris Džinović

Bane je nastavio da peva u duetu sa Harisom da bi završio Čolinom pesmom „Čija je ono zvezda“. Bane je tada u potpunosti ušao u Čolin „film“,  postao Čola duhom i telom, od glave do pete. Uspeo je da skine sve - od glasa, intonacije, pokreta, gestova, načina plesa... Publika je bila na nogama, zaključno sa žirijem. 

Bane kao Čola

Šrek je preporučio Banetu da razmisli o promeni profesije, da postane glumac jer je mnogo talentovan.  Odlične kritike je dobila i Elena kojoj je rekao da ne može svako da otpeva Harisa Džinovića, a pohvalio je i njenu masku. „Ovo je do sada najbolja imitacija ove sezone. Ti si bio fenomenalan - gestikulacija, pevanje“, kazao je Ivanović Banetu. Pohvale su stigle i od Đure, koji je u Čolinom i Harisovom stilu duhovito prokomentarisao njihove nastupe. „Savršeno si skinuo te Čoline poteze, čestitam“, završio je Đuro. Marija je primetila da je Harisova maska fenomenalna, a da joj Čola pomalo liči na Dragoljuba Đuričića, iako je pevački i vokalno sve bilo sjajno. „Ovaj šou je pravo mesto za tebe“, zaključila je ona obraćajući se Banetu.

Kao Kris Braun, najveći performer današnjice, Ivan je priredio spektakularan scenski nastup. 

Ivan Jevtović - Kris Braun

Izveo je četiri pesme i pre svega četiri različite koreografije, veoma ozbiljne i zahtevne. Neprekidno je đuskao, menjao ritam, pokazao kako se izvodi brejkdens, salto, da bi se na kraju spretno okretao leteći studijom, prikačen na sajle. Kada je aterirao čuo je i komentare. Za Mariju je ovo bilo fenomenalno i pohvalila je njegovu hrabrost.  „Skinuo si ga fenomenalno. To si uradio s takvom lakoćom, bilo je lepršavo. Ne znam kako ti je bilo, ali izgledaš kao veliki frajer“, bile su Đurine reči. Odlične kritike su stigle i od ostalih članova žirija. Ivan je primetio da Jevtović kao da je od početka šoua čekao ovakav trenutak da pokaže kakve akrobacije može da izvede. 

Šreksi, kako ga je Marija prekrstila, svoje oduševljenje izrazio je tako što je bacio Ivanu svoju zelenkastu plastičnu ruku. Marija je objasnila: „Bacio ti petaka“.

Oki je izašao na scenu nezadovoljan što mora da nastupa sam i imitira dva pevača istovremeno,  koliko ima bend „Dubioza kolektiv“. To je navelo voditelja Bokija da brzopotezno svuče svoje odelo i priključi mu se na sceni. Njih dvojica su napravili šou na pozornici, i brzim ritmom podigli sve na noge. 

Nenad Okanović  - „Dubioza kolektiv“

„Bravo ljudi“, bila je kratka Marija. Đuri nije bilo jasno kako će ovo da oceni jer Okiju je sada lako pošto mu je Boki pripomogao. Šreksiju se posebno dopao Oki i zato je i njemu bacio petaka, svoju drugu plastičnu šaku.

„Dernière Danse” jedan od trenutno najvećih hitova francuske  pevačice Indile otpevala je Jelena Gavrilović. Iako je samo stajala uz mikrofon, Jelena je uspela da iznese specifičnu energiju crnokose pevačice i da pesmu otpeva besprekorno.

Jelena Gavrilović – Indila

„Divno si pevala. Bilo je sjajno“, kazala je Marija. Đuro se prepustio nastupu i rekao je da je stvarno uživao. „Vrhunsko pevanje. Bilo je pravo zadovljosto slušati te i gledati te“, bio je Ivanov komentar. Šrek je komentar rekao na svom izmišljenom francuskom jeziku.

Divna balada MIše Kovača “Ostala si uvjek ista”,  za koju je Keba pred nastup rekao da ima dušu kao okean, pokazala se kao pun pogodak.   

Keba - Mišo Kovač

“Ti si nama uspeo da dočaraš Mišu Kovača. Imaš sjajnu masku, odlično si pevao i ovo je bila jedna odlična imitacija”, bila je jasna Marija. Đuro je nastavio u duhovitom fazonu pa se čudio što Keba toliko liči na Mišu Kovača, ali ga je i pohvalio zato što je uspeo da skine njegov karakteristični vibrato “kao da vergla”. Na kraju mu je o predložio da promeni ime u Mišu Kojića. Ivan je pohvalio masku, ali nije do kraja bio zadovoljan Kebinom vokalnom interpretacijom. 

Šrek je poželeo Kebi puno uspeha uz opasku da je pevač za njega pravo iznenađenje kao što je bio Željko Šašić u prvom serijalu.

Pre nego što je žiri započeo sa glasanjem, Šrek je prišao Fioni i poželeo da ona krene sa njim. 

Pošto su mu takmičari strgnuli masku da bi pokazali da je to lažni Šrek, ispod plastike izvirilo je lice Igora Lazića Nigora, koji je priznao da mu je bilo mnogo teško da istrpi masku. 

Zapitao je publiku: “Da li vam moje lice smrdi poznato”, aludirajući na neprijatne miris plastike na koji se Ivanović neprekidno žalio.

I Đuro je pripremio iznenađenje. Nije došao čak iz Australije praznih ruku i svima je podelio sitne suvenire.

Ovako je glasao žiri:

Marija Mihajlović

Katarina – 2 poena

Čipi – 3 poena

Neda – 4 poena

Tanja – 5 poena

Elena – 6 poena

Bane – 7 poena

Jelena – 8 poena

Oki – 9 poena

Keba – 10 poena

Bane– 11 poena

Ivan – 12 poena

Branko Đurić Đuro:

Katarina – 2 poena

Elena – 3 poena

Jelena – 4 poena

Oki – 5 poena

Tanja – 6 poena

Neda – 7 poena

Čipi – 8 poena

Keba – 9 poena

Ivan – 10 poena

Bane – 12 poena

Ivan Ivanović

Elena – 2  poena

Neda – 3 poena

Katarina – 4 poena

Tanja – 5 poena

Čipi – 6 poena

Oki – 7 poena

Jelena – 8 poena

Keba – 9 poena

Ivan – 10 poena

Bane – 12 poena

Šrek ili Nigor:

Tanja – 2 poena

Jelena – 3 poena

Čipi – 4 poena

Katarina – 5 poena

Oki – 6 poena

Ivan – 7 poena

Elena – 8 poena

Bane – 9 poena

Keba – 10 poena

Neda – 12 poena

Ovako su glasali takmičari:

Neda – 5 poena Banetu

Tanja – 5 poena Nedi

Katarina – 5 poena Banetu

Čipi – 5 poena Banetu

Elena – 5 poena Ivanu

Bane – 5 poena Ivanu

Ivan – 5 poena Jeleni

Jelena – 5 poena Banetu

Oki – 5 poena Banetu

Keba – 5 poena Banetu

Pobednik ove epizode je Bane Mojićević koji je nagradni ček od 1000 evra poklonio deci i to “Svratištu za decu ulice”. 

Imitacije za sledeću nedelju

Katarina – Arijana Grande

Tanja – Toni Cetinski

Elena – Džesi Džej

Čipi – The Full Monty

Oki – Niki Minaž

Jelena – Tozovac

Neda – Šaban Šaulić

Keba – Beogradski sindikat

Ivan – Kiki Lesandrić

Bane – Končita Vurst

0
Tagovi
401 Komentari
Ostali komentari