Uloguj se

Epizode

20. 11. 2014. 10:22   >>  12:52

TLZP - 7. epizoda

Pobednik sedme epizode je Zvonko Pantović Čipi koji je sve ostavio bez teksta imitacijom scene iz mjuzikla „Full Monty“. Zajedno sa muškim plesačima, Čipi je na sceni TLZP-a izveo striptiz, samo za ženske oči. Ček od 1000 evra odlučio je da prosledi Domu za nezbrinutu decu „Mladost“ u Kragujevcu.


Marija i Bojan najavljuju dobar provod, a da sve bude začinjeno iskrenim i duhovitim komentarima kao i do sada pobrinuće se tročlani žiri: Ivan Ivanović, Branko Đurić Đuro i Marija Mihajlović, kao i gostujući član. Ovoga puta čast da ocenjuje takmičare pripala je Željku Joksimoviću, koji nije slučajno baš u ovoj epizodi. Željko je rekao da se raduje i nada se da će uživati. Obećava da neće biti strog, samo objektivan i iskren.


Voditelji su se osvrnuli na rang listu na kojoj trenutno vodi Branislav Mojićević, dok je na drugom mestu Jelena Gavrilović.

Elena Risteska - Džesi Džej, Katarina Bogićević - Ariana Grande i Nenad Okanović - Niki Minaž

Marija je upozorila gledaoce na smeh do suza. Tako je i bilo. Iako su Elena i Katarina zapalile scenu svojim nastupom i sve ostavile bez daha besprekornim pevanjem, Oki je sve zasenio. Niki Minaž pozavidela bi mu na „prljavom plesu“. Ali i na prepevu na srpski. Oki je posle nastupa objasnio da je dok je učio pesmu shvatio da mu IQ opada, pa je rešio da ubaci malo svog teksta da ga podigne. Sve u svemu, celokupni nastup njih troje bio je pun pogodak što su i komentari žirija potvrdili. „Ja sam uživao u ovom triu. Bilo je vrlo zabavno i za videti i čuti. Zadovoljan sam s obzirom na to koliko je bilo potrebno da se upamti ova pesma, njima je bilo potrebno sigurno dva meseca. Svako je imao svoju posebnost. Dobar performans“, rekao je Željko. Ivan je bio kratak i samo istakao da je ovo jedan izuzetan nastup. Đuro je u svom šaljivom tonu prokomentarisao da je Okiju bilo sigurno teško da bude devojka pored takve dve devojke. „Elena je bila Džesi Džej, ali ti si meni Oki više bio Džej. Devojke su pevale fenomenalno. I ti si Oki rekao da ti se IQ spustio, zar je to moguće, zar ima gde da se spusti“, dodao je Đuro. Marija je pohvalila Elenu i Katarinu, pre svega njihovo pevanje, a onda otkrila da je najteže bilo Okiju ne samo da otpeva već i da razume šta Niki peva, jer ,kako je rekla, ona peva neki „čudan sleng“.

Tanja Savić - Toni Cetinski i Željko Joksimović i Ivan Jevtović - Kiki Lesendrić

Prvo je na scenu izašao Ivan kao Kiki. On je potpuno „skinuo“ frontmena „Pilota“ sjajno otpevavši pesmu „Kada sanjamo“. Odmah potom mu se pridržila Tanja kao Toni Cetinski. Toni i Kiki su uz podršku hora „Galeb“ otpevali predivnu pesmu „Nemirne noći“ i uneli malo romantike na scenu TLZP. Tanja je nastavila u romantičnom ritmu i posebno raznežila Ivana Ivanovića dok je pevala deo Tonijevog hita „od milijun žena“. Ipak najveće iznenađenje je tek usledilo. Tanja je zapevala novi hit „Zabluda“, koji pevaju Toni i Željko Joksimović. Potpuno tačno, imitirajući podjednako dobro i Tonija i Željka, ostavila je sve bez daha, a žiri ju je slušao u neverici. Željko je rekao: „Tanja to je veliki izazov bio za tebe. Da mene pitaju ljudi, ajde otpevaj obe deonice sam, ja to svakako ne bih mogao, zato je to duet. Mislim da ti je Toni više legao jer je bliži tvom registru. Toni nije tenor, on je alt, zbog toga je toliko velika razlika u intonacijama. Dopalo mi se, jer imitacija ima nešto što treba da podseća, a ne da bude copy-paste. Ti si imala i svoj pečat u svemu ovome. Čestitke, svaka čast. A Kiki je bio odličan. U ovom šouu glumci imaju češće susrete sa promenama ličnosti, ali ovo je bilo baš pogođeno. Ivan je takođe bio oduševljen, našalio se samo da Željko nikad nije imao takvu frizuru. Rekao je da su ovo najteži zadaci, glumiti dva pevača. „Drago mi je što si ovo otpevala, malo i zbog ovih novinara koji pišu svašta o tebi. Mislim da je OK sve da pišu, ali da dovode u pitanje tvoje pevačke sposobnosti to stvarno nije u redu. Bila si odlična. I ti si Ivane kao Kiki bio odličan, oduševio si me “, zaključio je Ivan. Đura je dodao da je Tanjina imitacija bila demonstarcija sile pevačke, a za Ivana je rekao da je bio dobar, samo što je celu pesmu svirao u jednom akordu. Marija je istakla da večeras imamo Željka i po i za nju je Tanja bila sjajna, kao i Ivan.

Neda Ukraden – Šaban Šaulić

Kraljica popa imitira kralja narodne muzike. Neda je dobila ozbiljan zadatak, da otpeva jednu veoma tešku pesmu – „Dođi da ostarimo zajedno“. Neda je sama rekla da je Šaban Šaban, kvalitet koji traje i da je srećna što je dobila da otpeva jednu takvu pesmu. „Ne moramo da ostarimo zajednom, ali bih volela da ovu divnu pesmu otpevamo zajedno“. Neda je briljirala u ulozi legende narodne muzike, a kada joj se Šaban pridružio na sceni nije mogla da veruje. Produkcija joj je želju ostvarila i napravila prijatno iznenađenje za sve gledaoce Prve TV. Šaban i Neda su pevali kao jedno, a nakon toga su se i raspričali kao stari drugari: „Bravo Nedo, svaka čast. Ovo su po pravilu trebalo da daju nekom muškarcu, ali ti si ovo uradila maestralno. Ne damo se generacijo“, rekao je Šaban i dodao: „Neda me iznenadila prijatno. Ti pevaš odlično. Nego Šabane šta se dešava ovo sa tobom, po tim pisanijama raznim?“ A Neda se nadovezala: „Ajde što meni pripisuju ove 40 godina mlađe frajere, nego što ti ove 45 mlađe“. Žiri je potom doneo svoj sud. Đuro je rekao da je Neda kao Šaban iz Zvezdanih staza. „Nedo opet ste me impresionirali sa svojim fenomenalnim vokalom i odmah bih potpisao da skupa sa vama ostarim, jer vi nikad nećete ostariti“, dodao je Đuro u svom duhovitom stilu. Ivan se šalio sa Nedom da treba da ostane muško, a onda je ozbiljno rekao da je bila zaista odlična. Marija je iskreno rekla da Neda može slobodno da zameni Šabana na koncertu, a Željko je istakao da joj baš leži ovaj melos i da ima skrivene talente.

Dragan Kojić Keba – Beogradski sindikat

Keba se potpuno uživeo u novu ulogu i sa lakoćom otpevao popularne pesme Beogradskog sindikata – „Balada disidenta“ i „Govedina“. Njemu se, kao i uvek, dopalo. A žiri je ipak imao svoje mišljenje. Marija je rekla da je polomio jezik, ali da je ovo bilo super. „Mislim da je Koja shvatio sad da je repovanje malo teže od kopanja repe. Ovo nije tvoj manir i zato pozdravljam trud.“, rekao je Đuro. A Ivan je bio kratak: „Kebo ovako stoje stvari. Rekao si da prvi put repuješ, iskreno se nadam da je i poslednji. A Keba mu je na to odgovorio: „Ivane, mojne maler da te tera, bolje reci alal vera“. „Kebo ti si posle ovoga sve probao u životu. Kada si pevao Lane moje bio si fantastičan. Bio si autentičan. Ali toliko radiš da je to za svaku pohvalu, tako treba da nastaviš, ko zna gde su ti granice“, rekao je Željko. Međutim, Željkove pohvale za sjajnu imitaciju Kebi nisu značile onoliko koliko ga je iznervirao Ivanom komentar da ne zna da repuje pa je pokušao da natera Ivana da mu pokaže kako se to radi. Ipak u tome nije uspeo.

Zvonko Pantović Čipi – Full Monty

 Čipi je toliko dobro pevao u dosadašnjim nastupima i dobio sve pohvale žirija, ali ocene su uvek bile „tanke“. Zato je rešio da se skine. Priredio je, zajedno sa sjajnim plesačima, pravi striptiz spektakl na sceni. Od stidljivog Čipija do velikog zavodnika za samo nekoliko minuta. U zanosnom plesu iz čuvenog filma „Full Monty“ odlično se snašao, bar je tako ocenio žiri. Marija je bila oduševljena, iako je rekla da je bila frka kada je dobio ovaj zadatak. Na kraju se odlično snašao i pokazao da se sve može kad se hoće. Željko je rekao: „Malo si euforičan, mnogo je garderobe na zemlji. Ja te znam dosta dugo, čak si i pisao neke pesme za mene, ozbiljne pesme kao na primer 'Zaboravljaš'. Nego, Šta ti bi večeras? Bilo je baš efektno, čestitam ti na smelosti i na svemu što si u radio u ovom šouu“. Ivan je rekao da nije mnogo oduševljen i da ne voli da vidi 5 golih muškaraca na sceni. Ali je dodao da pozdravlja Čipijevu hrabrost. „Meni je bio odličan nastup. Zadivljuješ me svaki put svojim pevanjem. Veoma sam se zabavio. Jedino razočarenje je bilo kada si se skinuo do kraja“, rekao je Đuro.

Jelena Gavrilović – Tozovac

 

Svi su sa nestrpljenjem čekali Jelenin nastup, jer je dobila da imitira jednog od najvećih pevača današnjice – Predraga Živkovića Tozovca. Jelenina maska je bila odlična, ali bilo je zebnje medju članovima žirija kako će Jelena otpevati dve legendarne pesme „Ovamo cigani“ i „Jano, Jano“. „Fasciniran sam. Ako izuzmemo to da si pevala ženskim glasom, a muška je pesma, ovo je frapantna imitacija. Taj govor tela, hod. Tozu jako dobro poznajem, notirajte to i mislim da će i njemu da se dopadne ova imitacija. Po mom mišljenju ovako treba da izgleda jedna imitacija“, rekao je Željko. Ivan je šaljivo prokomentarisao da ne zna šta ga više raduje da li to što je čuo jednu od svojih omiljenih pesama ili zato što Đuro ne poznaje Tozu. On misli da je Jelena zaista uradila sve što treba da se uradi da bi izgledala kao Toza. Đuro je opet u svom stilu objasnio: „Znam ko je Toza, ali ga ne poznajem. Imitacija je spektakularna, fascinantna je ta tvoja promena. Sve čestitke. Nego, uvek sam se pitao zašto Tozovac peva Of Jano Jano. I zaključio sam da je to poruka njoj. On kad se probudi kaže „On“ Jano i onda je ona upaljena i uveče shvati da je preterao i kaže „Of“ Jano i ugasi je“.

Bane Mojićević – Končita Vurst

Evropa se ujedinila u odluci da kompozicija u izvedbi Baneta Moićevića bude pobednička na prošlogodišnjem Evrosongu. Svakako je za mnoge to predstavljalo veliko iznenađenje. Pa je tako i produkcija rešila da još više iznenadi gledaoce i odlučila da dobiju atraktivniji i nešto drugačiji nastup od Končitinog na Pesmi Evrovizije. Iako su se svi nadali da će videti Baneta u haljini sa bradom, zahvaljujući kreativnoj slobodi ljudi iz produkcije, otišli su korak dalje. Složili su se da je zanimljivije videti žene sa bradom, nego muškarca u haljini. Tako je Bane iza paravana božanstveno pevao pobedničku pesmu sa Evrosonga, dok su se na sceni smenjivale prelepe devojke kojima ni brada nije zasenila lepotu. Bane je na kraju izašao na scenu u belom odelu i po reakciji publike pokazao da je broj jedan kada je pevanje u pitanju. Sva četiri člana žirija su takođe bila oduševljena Banetovim pevanjem, jedino su se razočarali jer nisu videli Baneta u haljini. Ipak, Ivan je zaključio na kraju: „Čovek koji peva kao ti, može kako hoće“. Željko ga je na kraju posavetovao: „ razmisli da počneš da pevaš ovakvu vrstu muzike, baš ti dobro stoji“.

Ovako je glasao žiri:

Željko Joksimović
Okanović – 2 poena
Elena – 3 poena
Ivan – 4 poena
Katarina – 5 poena
Bane – 6 poena
Neda– 7 poena
Keba – 8 poena
Tanja – 9 poena
Čipi – 10 poena
Jelena – 12 poena

Đuro
Keba – 2 poena
Bane – 3 poena
Okanović – 4 poena
Ivan – 5 poena
Katarina – 6 poena
Elena – 7 poena
Tanja – 8 poena
Čipi – 9 poena
Neda – 10 poena
Jelena – 12 poena

Ivan Ivanović
Keba – 2 poena
Čipi – 3 poena
Neda – 4 poena
Okanović – 5 poena
Ivan – 6 poena
Elena – 7 poena
Katarina – 8 poena
Tanja – 9 poena
Bane – 10 poena
Jelena – 12 poena

Marija Mihajlović
Bane – 2 poena
Keba – 3 poena
Ivan – 4 poena
Neda – 5 poena
Okanović – 6 poena
Elena – 7 poena
Katarina – 8 poena
Jelena – 9 poena
Tanja – 10 poena
Čipi – 12 poena

Ovako su glasali ostali takmičari:

Elena – 5 poena Čipiju
Bane – 5 poena Čipiju
Katarina – 5 poena Čipiju
Jelena – 5 poena Čipiju
Neda – 5 poena
Ivan – 5 poena Tanji
Tanja – 5 poena Čipiju
Okanović – 5 poena Čipiju
Keba – 5 poena Tanji
Čipi – 5 poena Tanji

Posle sabiranja rezultata, pobednik sedme epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je Zvonko Pantović Čipi. On je odlučio da prosledi ček od 1000 evra Domu za nezbrinutu decu „Mladost“ u Kragujevcu.

Imitacije za sledeću nedelju
Keba – Šaban Bajramović
Tanja – Zona Zamfirova
Okanović – Kurt Kobejn
Čipi – Miligram
Ivan – Merilin Monro
Neda - Tina Tarner
Elena – Esma Redžepova
Jelena – Pink
Bane – Mane (Zona Zamfirova)
Katarina – Josipa Lisac

 

 

0
592 Komentari
Ostali komentari