Uloguj se

3. sezona

I treća sezona najpopularnijeg takmičarskog šou programa u Srbiji bila je jedinstveni televizijsko-scenski spektakl.

Tokom nekoliko meseci uživali smo u transformacijama desetoro popularnih ličnosti u poznate domaće i strane muzičke zvezde. A takmičili su se: Ana Grubin, Bogoljub Mitić Đoša, Neša Bridžis, Ivana Peters, Dara Bubamara, Daniel Kajmakoski, Kaja Ostojić, Nikola Rokvić, Suzana Mančić i Halid Muslimović.

Svi zajedno pobrinuli su se da pruže vrhunsku zabavu, da nas razvesele, zasmeju, rastuže, opuste... I u svakom zadatku bili su nenadmašni. Ne treba zaboraviti ni ulogu žirija koji je svojim komentarima nastupa takmičara doprineo da čitavo takmičenje poprimi veću vrednost. Pored našeg šoumena Ivana Ivanovića, koji je u žirijskoj poziciji još od prve sezone takmičenja, slušali smo mišljenja i ocene pevačice Ane Kokić i kantautora Vlade Georgieva.

Pobednik sezone je makedonski takmičar Daniel Kajmakoski, koji je u finalu nastupio sa pesmom „Heroes“ Šveđanina Monsa Semerleva. Daniel je oduševio publiku i žiri ovim nastupom, mada ne treba zaboraviti da su i ostale Danielove imitacije bile podjednako kvalitetne. Pored sjajne vokalne interpretacije, odnosno, sposobnosti da „skine“ glas i stil pevača, Daniel je pokazao i fantastičan dar vizuelne transformacije, kao i poseban talenat za imitaciju pokreta i gestova.

Fascinantno je dočarao Majkla Džeksona i Prinsa, kraljeve popa i roka, mladog Džastina Bibera, a publiku je doveo do usijanja vatrenom imitacijom grupe Ramštajn i pesmom „Benzin“. Bio je dobar i na „domaćem“ muzičkom terenu, te tako nećemo zaboraviti Daniela kao Bregu ili kao makedonsku pevačicu Karolinu Gočevu.

Svoju nagradu od 25 000 evra Daniel je poklonio u humnitarne svrhe – samohranoj majci iz Kumanova.

U ovoj sezoni njegov najveći takmac bio je takođe izvandredni imitator Nikola Rokvić s kojim je odmerio sange u superfinalu...

0
1 Komentari
Ostali komentari