Uloguj se

Epizode

20. 05. 2016. 11:35   >>  00:14

Finale - Daniel Kajmakoski pobednik treće sezone!

Opraštamo se od šou programa koji nam je uveseljavao nedeljno veče. U finalu najpopularnijeg šou programa u Srbiji takmičilo se za nagradu od 25 000 evra koju će proslediti u humanitarne svrhe - instituciji ili pojedincu po sopstvenom izboru. A finalisti su bili: Daniel Kajmakoski, Ivana Peters, Nikola Rokvić, Kaja Ostojić i Neša Bridžis. Pobednik je Daniel Kajmakoski!

Ivana Peters otvorila je finalno veče izvedbom pesme "I'm alive" pevačice Sije. Ivana se nada da će posle ovog TLZP ostati minimum na ovom nivou i da joj je najdraže što je njena ćerka ponosna na nju.

Ivana je, čini se, večeras prevazišla sebe i glasom i koreografijom.

Na redu je sud žirija. 

Ana: Ivana, prvo svaka čast što si izdržala ovo. Želim ti puno sreće večeras i nadam se da ćeš otići nasmejana odavde.

Ivan: Ja sam hteo prvo da pohvalim Mašu, sjajno je pesala dok si ti izvodila numeru. Što se tiče tvog nastupa, ne znam šta bi više moglo da se kaže o onome što si ovde pokazala.

Vlado: Bila si izuzetna, ovo je predivan početak ovog finala, predivan nastup, predivan ples. 

U proteklim epizodama Kaja je pokazala pun raspon svojih mogućnosti. Večeras nastupa kao Ališa Kz s pesmom "Girl in the fire".

Kaja je ispričala da je jednom u 3K duru od treme izgubila vazduh i da je ta trema proganja i prati pred svaki nastup. Kaže, bila je prilično ozbiljna i stegnuta kada je TLZP počeo i da je u međuvremenu vratila svoju živost. Kaja je otkrila i da sa Ivanom sprema duet. 

Na sceni moćna, Kaja je ostavila sve bez daha.

A šta kaže žiri?

Vlado: Pošto smo mi večeras nebitna ekipa, ali nećemo da zanemarimo ni to da možemo da utičemo na glasače kraj malih ekrana. Katarina, odlično ti stoji taj friz i mogla bi da ga furaš. Odličan je bio nastup.

Ivan: Bio je izuzetan nastup. Ja bih se samo malo osvrnuo na tvoje nastupe. Sve je bilo na vrhunskom nivou, a večeras si pokazala neviđenu dozu samopouzdanja na sceni, izgledalo je kao da ti sve ovde gaziš. Odlično.

Ana: Možeš da budeš ponosna na sve što si do sada uradila ovde i ja ti želim mnogo sreće večeras, a mi ćemo da uživamo.

Na redu je Daniel Kajmakoski sa pesmom "Heroes", Šveđanina Monsa Semerleva koji je osim prvog mesta na Evroviziji, osvojio i srca pripadnica lepšeg pola.

"Jako mi je drago što ljudi veruju u mene i što imam njihovu podršku i jako sam zahvalan na tome."

Daniel je sa klincima na sceni napravio fenomenalni performans koji ne može da vas apsolutno ne razneži.

Reč žirija?

Ivan: ja sam mnogo srećan što ne moramo da ocenjujemo večeras. Tvoj nastup je bio spektakularan, svi nastupi su su bili spektakularni i doprineo si da ovaj šou bude top.

Ana: Mnogo mi je drago što si bio deo ovog šoua i ja ti želim puno sreće.

Vlado: Moramo samo malo da te pokvarimo i bićeš još bolji.

Neša ponovo u ulozi repera, ovog puta kao Pitbubl i poznati hit „Fireball“ tokom kojeg će se scena užariti od velikog broja seksi igračica.

„Trema ne postoji. Mnogo je manja presija nego za polufinale, juče smo na probama bili mirni, staloženi. Lično se osećam super i baš jedva čekam da izađem na scenu. Sa mnom će biti 30 žena, fino obučene. Blažen ja među ženama! Koreografija je baš zahtevna tako da smo se navežbali i baš potrudili. Tekst sam manje-više naučio, znam gde su mi pozicije pa ćemo videti. “ poručuje stand-up komičar Neša Bridžis.

Neša je bio super, a šta žiri ima da kaže?

Ivan: Drago mi je da je ispravljena nepravda prema Vladi i meni i da je bilo ovoliko žena na bini. Mislim da si ti uvek imao teži zadatak da se osloniš na pokret i gestikulaciju nego na pevanje i ti si zasluženo večeras ovde. Svaka čast.

Vlado: Bio si odličan, super si bio. 

Ana: Odličan si bio, tebi super idu te brze stvari. Uživala sam večeras, puno sreće ti želim.
Nikola Rokvić izvešće pesmu "Đurđevdan", a nastup je kreirao sam, po svojoj želji. "Ta pesma nije ono što mi volimo uz trube da pevamo i igramo. to je jedna teška i emotivna pesma."

Nikola je na pozornici izveo užasno tešku scenu, a zatim je sa dečjim horom poslao poruku života.

A žiri? 

Ivan: Drago mi je da si imao priliku da imaš umetnički iskaz na ovoj bini. Ti si dečko za primer, svemu si prilazio odano, radno i vredno.

Vlado: Pohvalio bih i tvoju glumu, ovo je bilo za Brodvej. Ti si stvarno veliki profesionalac.

Ana: Nikola je pokazao da je odličan pevač i glumac. Ovo je večeras bilo sjajno, najviše ću da pohvalim glumu. Svaka čast.

Različite su prognoze i procene ko će biti pobednik treće sezone popularnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ jer Kaja, Ivana, Daniel, Neša i Nikola osvojili su odmah srca publike briljantnim imitacijama. Oni mnogo ne haju za predviđanja niti se opterećuju pobedom, važno je da kako kažu „budu dobri“, predstave se u najboljem svetlu i uz jednu lepu zabavu pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

A u finalu nas očekuje pravi spektakl. I kada su u pitanju nastupi finalista i kada je reč o revijalnom delu.

Pošto je nastupilo svih pet finalista, linije za glasanje su otvorene i počeo je revijalni deo.

U specijalnoj numeri iz poznatog filma „Hairspray“, uz Đošu su zapevali i zaigrali učesnici prve sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato – Aleksa Jelić i Željko Šašić koji su pobrali velike simpatije publike zbog fantastičnih transformacija o kojima se i dan danas priča.

Njima se na sceni pridružila i lepa voditeljka Marija Kilibarda.

Zatim su Dara Bubamara i Suzana Mančić nastupile u koži domaćih zvezda – Mire Škorić i Cece.

Vlado Georgiev i Ana Kokić nastupili su revijalnom delu kao svetske zvezde.

Vlado je imitirao Toma Džonsa, a njegov nastup Ivan je prokomentarisao u svom fazonu: "Ako želiš da jednog dana postaneš zvezda, ne smeš da se osvrćeš na tehničke probleme kojih je bilo. Kao kineski Tom Džons, bio si odličan."

Ana Kokić našla se u ulogama moćnih zvezda Kristine Agilere i Lejdi Gage. 

Ono što je bitno jeste da u finalu pobednika bira publika. Takmičar sa najvećim brojem sms glasova osvaja nagradu u iznosu od 25.000 evra koju će pokloniti instituciji ili pojedincu po svom izboru.

Prvi takmičar sa najmanje glasova je Ivana Peters!

Drugi takmičar sa najmanje glasova je Kaja!

Dok se broje glasovi, u revijalnom delu nastupa Halid Muslimović kao Danijel Popović s pesmom "Džuli".

Treći takmičar sa najmanje glasova je Neša Bridžis. U trci za 25 000 evra su Nikola i Daniel, a publika će odlučiti ko će poneti titulu pobednika treće sezone.

Pobednik treće sezone je Daniel Kajmakoski!

 

0
0 Komentari
Ostali komentari