Uloguj se

Epizode

14. 12. 2017. 16:45   >>  11:22

Pobednik 4. sezone TLZP je STEVAN ANĐELKOVIĆ!

Drugo mesto osvojila je Tijana Dapčević, treće Edita, dok su četvrto i peto mesto zauzeli Dragana Mićalović i Leon.

Večeras u 21h počinje dugoočekivano finale popularnog takmičenja humanitarnog karaktera „Tvoje lice zvuči poznato“, a pobednik četvrte sezone zavisi isključivo od glasa publike. Specijalni gost žirija je Tonči Huljić, a večeras možemo očekivati mnogo zabave i iznenađenja.

SVE NASTUPE POGLEDAJTE OVDE!

Večeras će isključivo glasovi publike odlučiti ko će biti pobednik i osvojiti nagradu od 25 000 evra koja ide u humanitarne svrhe, a svi operateri su se odrekli svog prihoda od glasova publike, koji će, uz pomoć humanitarne organizacije Dečje srce otići tamo gde treba.

Bane, Bebi Dol i Mira Škorić su otvorili večerašnje finale kao fantastična trojka iz grupe "Army of Lovers". Žiri je pohvalio njihov nastup, iako se za njih večeras ne glasa, a Tončiju je bilo posebno žao što nema priliku da svoj glas da njima.

Prvi finalista koji se pojavio na sceni bila je Tijana Dapčević u ulozi Fredija Merkjurija pevaći hitove "Who wants to live" i "The show must go on".

Prvi koji se oglasio od članova žirija bio je Đura koji joj se zahvalio za fantastičnih 12 nastupa u ovoj sezoni TLZP, a potom mu se sa čestitkama pridružio Andrija koji je takođe pohvalio njenu večerašnju imitaciju. Aleksandri Radović je posebno drago što je izabrala Fredija, jer je on njoj jedan od omiljenih legendi. Tonči smatra da je ovaj nastup Tijana "ponela muški" i samim tim iskazao joj divljenje. 

Sledeći finalista bio je Leon u koži Sinana Sakića izvodeći numere "Lepa do bola", a potom "Ej, otkad sam se rodio". 

Andrija je priznao da mu je drago što ga je upoznao, jer je on "pravo otkrovenje ovog TV šoua". Aleksanra i Tonči su mu čestitali na uspešnoj imitaciji, a Đura nas je sve podsetio na sve njegove spektakularne likove u čiju je kožu morao da uđe da bi nas sve zabavio i šarmirao. 

Treća po redu bila je Edita u koži Bijonse, pevajući hit "Run the World". 

Đuro joj se zahvalio za svaku imitaciju kojom je zabavila sve u studiju, a Tonči joj je pružio podršku zbog peha sa mikrofonom koji je doživela u večerašnjem nastupu. Aleksandra je rekla da "večeras nije morala ni da peva, jer je ona umetnik koji može sve". 

Gaga je večeras nastupala kao Dženifer Lopez izvodeći numere "If you had my love" i "Get right". 

Nakon što smo se podsetili svih njenih dosadašnjih nastupa na sceni šoua, usledile su čestitke članova žirija, ističući posebno njenu energiju tokom večerašnjeg nastupa.

 Poslednji finalista na sceni bio je Stevan Anđelković koji je večeras ušao u kožu Elvisa Prislija i otpevao čuveni hit "Always on my mind".  

 

Aleksandra i Andrija su ga posle nastupa pohvalili govoreći da je on redak talenat, a Đura ga je proglasio "kraljem TLZP". 

Nina je zatim publici proglasila otvorene linije za glasanje, a dok je glasanje trajalo, publiku u studiju je zabavljala Elena Risteska pevajući svoj hit "Tekila".

Peto mesto i najmanji broj glasova osvojio je Leon.  

Dok čekamo prebrojavanje ostatka glasova, Andrija Milošević se na sceni TLZP pojavio u duhu devedesetih - u ulozi Snow-a pevajući "Informer", a potom kao Đogani sa pesmom "Idemo na Mars", u čemu mu se pridružila i Aleksandra Radović kao Slađa. 

Ovaj put su se uloge zamenile, pa su takmičari ocenjivali Andriju i Aleksandru, dajući im najviše ocene.

Večeras su publiku zabavili i Nina Seničar i Nenad Pagonis u ulozi muzičke grupe "Azucar Moreno", izvodeći pesmu "Bandido"

Još jedno iznenađenje večeri bio je i Branislav Lečić kao Haris Džinović pevajući "Laže mjesec".

Zatim je usledilo proglašenje četvrtog mesta, koje je zauzela je Dragana Mićalović.

Usledila je nova imitacija! Branko Đurić Đura kao Tom Džons sa pesmom "Seks bomb", a na sceni mu se pridružio i asistent režije TLZP Šeki. 

Treće mesto po glasovima publike zauzela je Edita, a drugo Tijana Dapčević koja se večeras našla u ulozi Fredija Merkjurija.

Prvo mesto pripalo je Stevan Anđelkoviću koji je osvojio 25 000 evra. 

"Zahvaljujem se svima, publici i svojoj devojci. Bilo je jako teško postići sve ovo. Zajedno smo pobedili", bile su prve reči pobednika koji će vaučer od 25 000 evra pokloniti Dečjem odeljenju na Onkologiji Kliničkog centra Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

0
7 Komentari
Ostali komentari