Uloguj se

O emisiji

POBEDNIK  4. SEZONE MUZIČKO-SCENSKOG SPEKTAKLA JE STEVAN ANĐELKOVIĆ!

Drugo mesto osvojila je Tijana Dapčević

Treće Edita Aradinoć 

Četvrto i peto mesto zauzeli su Dragana Mićalović i Leon

 

Najpopularniji takmičarski šou u Srbiji trajao je nepuna tri meseca i tokom tog perioda gledali smo 10 poznatih lica u ulogama domaćin i stranih muzičkih zvezda. Leon, Stevan, Pagonis, Bane i Leka, kao i Edita, Mira, Tijana, Gaga i Bebi Dol zabavljali su nas 12 nedelja fantastičnim transformacijama i pokazali izuzetan talenat da uđu u telo i dušu popularnih muzičara. 

Iako je rezultat do samog finala bio neizvestan, Stevan Anđelković osvojio je publiku, koja je imala završenu reč u izboru pobednika, jednostavnošću, spontanošću, vernim imitacijama dostojnim originala. Odlično se snalazio i na domaćem i na stranom terenu, s lakoćom je plivao različitim muzičkim vodama, da bi u finalu zablistao kao Elvis Prisli. 

Nagradu u vrednosti od 25 000 evra Stevan je donirao Dečjem odeljenju na Onkologiji Kliničkog centra Srbije. 

Nastupe učesnika ocenjivao je žiri u čijem sastavu su bili Branko Đurić Đuro, Andrija Milošević i Aleksandra Radović. Kompetentni, veseli, zabavni, oduševljavali su publiku svojim ocenama i komentarima. 

U ulozi voditeljke pojavila se prvi put  Nina Seničar.

Pravila takmičenja

Kao i u prethodnim sezonama nastupe učesnika ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri, koji je ove godine u drugačijem sastavu.

Pravila takmičenja su i dalje ista, nema eliminacije učesnika. Konačan sud ima publika koja odlučuje kome će otići prestižna novčana nagrada. Šou je humanitarnog karaktera tako će i ove godine pobednik po sopstvenom izboru pokloniti nagradu pojedincu ili instituciji kojoj je pomoć potrebna.

U tehničko-produkcijskom smislu, šou TLZP je veoma zahtevan format koji će gledaoce iznova oduševiti. O fantastičnim i neverovatnim transformacijama takmičara brinuće se ponovo čitav tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista pa sve do vrhunskih maskera i šminkera.

U kratkim crtama:
- Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari
- Svi takmičari moraju da znaju da pevaju
- Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe
- Peva se uživo
- Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama
- Poeni se sabiraju svake nedelje i na osnovu njih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala

Nastup takmičara ocenjuju:
1. Žiri
2. Publika
3. Ostali takmičari

 

0
6 Komentari
Ostali komentari