Uloguj se

O emisijiTreća sezona muzičko spektakla je počela! Spremite se za deset novih takmičara, fenomenalne vizuelne transformacije, izuzetne nastupe i briljantne vokalne imitacije.

Ove godine takmičari su intrigantni, talentovani i neviđeno zabavni!

Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša, Danijel Kajmakoski, Halid Muslimović i Neša Bridžis čine mušku ekipu, dok su takmičarke u sastavu – Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš.

Tokom narednih meseci, gledaćemo ih u ulogama domaćih i svetskih muzičkih zvezda. Pokušavaće iz nedelju u nedelju što vernije da prikažu nastupe velikih muzičkih imena i talenat da uđu u tuđu kožu.
Neće biti lako da se menjaju muzički žanrovi, neće biti lako da se otpevaju pesme vrhunskih pevača, i da se izvedu svi pokreti okretnih zabavljača. Najteže će biti kada uloga bude zahtevala promenu pola. Veliki su izazovi pred takmičarima, ali oni su spremi da na njih odgovore i da iznenade publiku.

Kao i u prethodnim sezonama nastupe učesnika ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri, koji je ove godine u drugačijem sastavu.

Ivanu Ivanoviću, članu žirija koji je ovoj ulozi od prve sezone, priključiće se novi vokalni trener Ana Kokić, pobednica prve sezone TLZP, kao i kantautor Vlado Georgiev. Četvrti član žirija imaće status specijalnog gosta i menjaće se iz emisije u emisiju.

Pravila takmičenja su i dalje ista, nema eliminacije učesnika. Konačan sud ima publika koja odlučuje kome će otići prestižna nagrada u vrednosti od 25 000 evra. Šou je humanitarnog karaktera tako će i ove godine pobednik po sopstvenom izboru pokloniti nagradu pojedincu ili instituciji kojoj je pomoć potrebna.

U tehničko-produkcijskom smislu, šou TLZP je veoma zahtevan format koji će gledaoce iznova oduševiti. O fantastičnim i neverovatnim transformacijama takmičara brinuće se ponovo čitav tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista pa sve do vrhunskih maskera i šminkera.

Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i takmičari koji će nas sve iznenaditi!

U kratkim crtama:
- Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari
- Svi takmičari moraju da znaju da pevaju
- Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe
- Peva se uživo
- Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama
- Poeni se sabiraju svake nedelje i na osnovu njih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala

Nastup takmičara ocenjuju:
1. Žiri
2. Publika
3. Ostali takmičari

0
266 Komentari
Ostali komentari