Uloguj se

O emisiji

Spremni ste za ludilo! Počela je četvrta sezona spektakla koji je prirastao za srca gledalaca!

Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i poznata lica koja će nas sve iznenaditi. 

Njihova imena su: Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edita, Leon, Pagonis, Bane Vidaković, Bebi Dol.


Tokom narednih meseci, gledaćemo ih u ulogama domaćih i svetskih muzičkih zvezda. Pokušavaće iz nedelju u nedelju što vernije da prikažu nastupe velikih muzičkih imena i talenat da uđu u tuđu kožu.

Neće biti lako da se menjaju muzički žanrovi, neće biti lako da se otpevaju pesme vrhunskih pevača, i da se izvedu svi pokreti okretnih zabavljača. Najteže će biti kada uloga bude zahtevala promenu pola. Veliki su izazovi pred takmičarima, ali oni su spremi da na njih odgovore i da iznenade publiku.

Nastupe učesnika ocenjivaće publika, drugi takmičari i žiri, koji je ove godine u drugačijem sastavu. U žiriju će biti Branko Đurić Đuro, Andrija Milošević i Aleksandra Radović.

Sa ovakvim žirijskim sastavom šou će biti kompletan - vrcaće od iskrenog, spontanog humora, neobičnih komentara koji gađaju pravo u metu i svakako, vrlo kompetentnih ocena.

Novo voditeljsko ime ovogodišnjeg šoua je šarmantna Nina Seničar. Ona će biti sa takmičarima na sceni i u bekstejdžu, i biće im najveća podrška!

Kao i u prethodnim sezonama nastupe učesnika ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri, koji je ove godine u drugačijem sastavu.

Pravila takmičenja su i dalje ista, nema eliminacije učesnika. Konačan sud ima publika koja odlučuje kome će otići prestižna novčana nagrada. Šou je humanitarnog karaktera tako će i ove godine pobednik po sopstvenom izboru pokloniti nagradu pojedincu ili instituciji kojoj je pomoć potrebna.

U tehničko-produkcijskom smislu, šou TLZP je veoma zahtevan format koji će gledaoce iznova oduševiti. O fantastičnim i neverovatnim transformacijama takmičara brinuće se ponovo čitav tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista pa sve do vrhunskih maskera i šminkera.

U kratkim crtama:
- Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari
- Svi takmičari moraju da znaju da pevaju
- Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe
- Peva se uživo
- Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama
- Poeni se sabiraju svake nedelje i na osnovu njih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala

Nastup takmičara ocenjuju:
1. Žiri
2. Publika
3. Ostali takmičari

 

0
6 Komentari
Ostali komentari