Vesti

Generalna proba TLZP - Pogledajte kako se takmičari pripremaju za nove imitacije!

Takmičari omiljenog porodičnog šoua i najgledanijeg humanitarno-muzičkog programa „Tvoje lice zvuči poznato“, žele da opravdaju poverenje publike i mnogobrojne pozitivne komentare koje su dobili nakon premijerne epizode.
09.03.2016. - 12:45h
foto: prva tv
foto: prva tv

Slavica Ćukteraš imitraće Galeta iz grupe Kerber. Došla je ranije kako bi bodrila svog kolegu Nikolu Rokvića kojeg je s punom pažnjom slušala, a potom odjurila na intervju sa Marijom Kilibardom pa u šminkernicu i probu maske.

Kaja se sprema za veliko iznenađenje, videćemo je u najseksipilnijem izdanju Rijane, a svi su komentarisali kako neodoljivo podseća ovu svetsku zvezdu.
Dara se potpuno uživela u ulogu Ramba, naporno joj je: „Dobila sam najteži zatadak“ komentarisala je kroz osmeh. Đoša se raspevavao uz njemu svojstvene metode, kokice. On i Dara obećavaju gledaocima još jedan neviđeni šou. Rada je učila Đošu da peva, a o nju da repuje. U njihovoj sobi za vežbanje bilo je najveselije, Dara koja ne miruje, skakala je sve vreme i šalila se Đošom, poznatim po takođe uvek vedrom raspoloženju.

Svi su dobili zanimljive zadatke i daju svoj maksimum kako bi još vernije dočarali nove uloge. Nikola Rokvić imitraće svog oca Marinka. Mnogi bi rekli: „Šta je to za njega“ ali pobednik prve epizode ne misli tako: „Imao sam mali problem jer Marinko ima specifičnu boju glasa. Mnogo bi mi bilo lakše da imitram Šabana, Harisa...“ A da li je tražio pomoć od oca u pripremi Nikola odgovara: „Nisam hteo da vežbam s njim, hoću da ga iznenadim. Gledam nastupe i prisećao sam se njegovih izvođenja koje sam gledao kao mali, kakve je pokrete pravio, gestikulaciju i nadam se da ću pozitivno da ga iznenadim“ iskren je mladi Rokvić. Koliko je uspeo u ovom zadatku, saznaćemo u nedelju.

Otac Marinko ponosan je na prvu imitaciju svog sina: „Dobio sam jedno 100 poruka, svi su bili oduševljeni, on je to maestralno otpevao, pa kad sam se ja naježio koji sam maltene svaki dan sa njim i slušam njegov glas“. Marinka su takođe oduševile i imitacije Ivane Peters i Kaje, Halid je takođe po njegovom mišljenju korektno skinuo glas Alena Islamovića.

Marinko ne sumnja da će i ovaj put Nikola uspeti da oduševi publiku: „Sve što ja otpevam, on to uradi za nijansu bolje“ , kaže pevač i potvrđuje da Nikola nije želeo pomoć od njega u pripremi novog izazova: „Nije, uopšte nije želeo ali vidim da je našao neki moj snimak, sluša to i verujem da će i ovaj put maestralno sve da uradi“.

DRUGA EPIZODA EMISIJE TLZP, NA PROGRAMU JE U NEDELJU, 13. MARTA U 21h.