Vesti

Ana Bekuta: "Milutine, smiri se"

Sudeći po oduševljenju žirija, epizoda najvećeg humanitarno-zabavnog šoua koja će se emitovati u nedelju, 10. aprila biće najbolja do sada! Fantastične maske će gledaoce ostaviti bez daha, baš kao što su i učesnici pod teškom šminkom, maestralno ispunili zadatke. Jedan od njih je i Nikola Rokvić koji nas je navikao na vrhunske imitacije ali će ovog puta, zbog legendarnog pevača Milana Mladenovića čiju muziku Nikola obožava, biti još bolji, emotivniji...
07.04.2016. - 12:09h

Maska je vrhunska, gotovo da ne može da se uoči bilo kakva razlika. Glasom, gestikulacijom i izgledom, Rokvić je oborio s nogu i publiku i žiri.

nikola rokvić kao milan mladenović - foto: aleksandar krstović / prva tv
nikola rokvić kao milan mladenović - foto: aleksandar krstović / prva tv

A da je ovaj šou pun neočekivanih obrta i sjajne zabave, videćemo kroz imitaciju Suzane Mančić čiji je ovonedeljni zadatak Ana Bekuta.

Maska je toliko bila dobra da je razlika između dve dame na sceni bila gotovo i neprimetna. Naravno, Bekuta i Mrka su bili u studiju. Da li ponesen pesmom svoje drage, čuvenim hitom „Kralj ponoći“ ili neverovatnom sličnošću sa Anom, Mrka nije mogao da odoli i da ne zagrli Suzanu odnosno Bekutu.

Milutina je ponela lepota naših mladih dama na sceni pa je bi više nego raspložen za ćaskanje sa njima, a Ana ga je samo u jednom trenutku kroz osmeh prekorila – Milutine, smiri se. Kakvu ulogu u šouu je imao ovaj poznati par, ko su još gosti iznenađenja i zašto će ova epizoda pobediti sve prethodne, saznaćemo u nedelju, 10. aprila u 21 sat na Prvoj.

suzana mančić i milutin mrkonjić - foto: aleksandar krstović / prva tv
suzana mančić i milutin mrkonjić - foto: aleksandar krstović / prva tv