Vesti

Ana Kokić: Uvek dajem sve od sebe!

Iako je u prvoj epizodi osvojila najmanji broj glasova, Ana Kokić je već ove subote zablistala u punom sjaju i svojim nastupom oduševila žiri, publiku, ali i kolege. Odmah nakon pobede u drugoj epizodi šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, ispričala nam je zbog čega joj je više “legla” Pink i šta misli o izjavama Slađane Milošević povodom njene prošlonedeljne imitacije.
19.10.2013. - 15:14h
ana kokić/foto: arhiva prva tv
ana kokić/foto: arhiva prva tv

Najlošiji rezultat u prvoj epizodi, a već u drugoj - pobeda...

- Sve zavisi od zadatka koji dobijemo. U prvoj emisiji sam bila statična jer je i nastup Slađane Milošević bio takav, dok sam u drugoj emisiji imala nešto što bi retko ko uspeo da izvede. Više mi leže energični nastupi i pesme kao što to radi Pink, ali opet kažem sve zavisi od zadataka koje dobijamo. Znam samo da sam u oba slučaja dala sve od sebe a tako ću i nastaviti do kraja.

Da li su te pogodili komentari Slađane Milošević koja je tvoju prošlonedeljnu imitaciju ocenila kao "mrtvilo"?

- Ona je svojim komentarima više rekla o sebi nego o meni. Sa velikim poštovanjem sam prišla njenom liku i delu, ali kad neko negativno gleda na sve onda je bespotrebno i beskorisno trošiti reči. Ovo je ipak šou koji treba da zabavi publiku.

Šta ti najteže pada u šou?

- Moram priznati da mi ništa nije teško, jer uživam u pripremama i treninzima. To je ono što volim i što me ispunjava: muzika, ples, gluma... U drugoj emisiji sam imala zahtevnu koreografiju, a malo vremena da sve to uvezbam. Nije mi bilo lako, ali sam dala sve od sebe da nastup izgleda spektakularno. Hvala igračima i koreografu Milanu Gromiliću!

S kim se najviše družiš na snimanjima?

- Svi su sjajni, pozitivni i lepo sarađujemo. Ne gledamo jedni na druge kao na konkurenciju već se trudimo da i nama bude zanimljivo i zabavno tokom priprema i snimanja. Sjajna ekipa!