Vesti

Tvoje lice zvuči najgledanije

Tvoje lice zvuči poznato i ove subote je prvi izbor gledalaca Srbije. Prema zvaničnim istraživanjima agencije AGB Nielsen, ovaj muzički spektakl bio je najgledaniji program sa ostvarenih 38 odsto udela u gledanosti. Više od dva miliona ljudi pratilo je fantastične transformacije VIP takmičara koji su i ove nedelje oduševili širok auditorijum svojim glumačkim i pevačkim umećem.
21.10.2013. - 15:34h
gledanost/foto: arhiva prva tv
gledanost/foto: arhiva prva tv

Odmah iza šoua, našla se i turska serija „Kako vreme prolazi", a na listu dvadeset nagledanijih programa svih nacionalnih televizija uvrstile su se Vesti, filmski program, emisija Žene kao i utakmica Crvena Zvezda - Novi Pazar.

Prva je ponovo bila najgledanija televizija tokom celog dana u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina starosti. I u udarnom terminu od 20 do 23 časova, naša televizija je tradicionalno imala ubedljivu prednost u odnosu na druge nacionalne stanice sa ostvarenih 30.9 odsto udela u gledanosti. Pink je ostvario 21.9 odsto, a RTS 11.7 odsto. Zahvaljujemo se gledaocima na ukazanom poverenju. Ostanite uz Prvu, mi za vas stvaramo kvalitet.