Vesti

Sara Jo: Nadam se da će publika uživati koliko i ja!

Najmlađa učesnica emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ Sara Jovanović, za sajt Prva.rs, priča o svojim utiscima, provodu za vreme priprema za nastupe, ekipi...
23.10.2013. - 16:28h


sara jovanović/foto: arhiva prva tv
sara jovanović/foto: arhiva prva tv

Uvek aktivna Sara Jo ne odvaja se od svog mobilnog telefona. Prati dešavanja na društvenim mrežama, ali i mirno sedi dok je profesionalci pretvaraju u Milana Stankovića. Ne brine se uopšte da li će maska biti dobra...

„Iza svega toga stoji neverovatan tim, koji nam radi maske, šminku, frizuru, sjajni profesionalci sa kojima vezbamo koreografije i pevanje. Uz sve to i moj trud mislim da nece biti problema i da ce biti uspešna i zanimljiva transformacija! Nadam se da ce publika uzivati koliko i ja"

Što se pevačkih sposobnosti tiče, mislim da nisi imala problema sa Milanom. Šta ti misliš kako si se snašla?

Iako pevam iz njegovog muškog, originalnog tonaliteta, mislim da neće biti problema i potrudiću se da moja imitacija zvuči i izgleda što bolje.

Da li sada priželjkuješ neku drugačiju numeru? Šta ti nedostaje u tvojim nastupima ili ti uloge baš odgovaraju?

Bilo mi je jako zanimljivo da se oprobam u tri skroz različite numere, to je svakako jedno posebno iskustvo. Nadam se,pak da ću do kraja takmičenja imati priliku da izvodim i nesto bržeg ritma, gde cu moći u potpunosti da prenesem svoju energiju na publiku.

Kako se provodiš u emisiji? Ekipa, šminkanje... Da li je naporno?

Postali smo ubrzo jedan sjajan i kompaktan tim, koji se odlično slaže. Iako ponekad probe umeju da potraju do kasnih sati, nikad nam nije dosadno, jer je zaista svaki takmičar neverovatno pozitivan i duhovit.