Vesti

TLZP otkriće: Neša Bridžis zabljubljen u Draganu Mirković

I ove nedelje nas očekuje pravi spektakl na sceni najomiljienijeg porodičnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. Maskeri i takmičari su ponovo su prevazišli sebe, energija i emotivne note će se smenjivati, a specijalna gošća Dragana Mirković će svojom pozitivnošću i sjajnim raspoloženjem upotpuniti veselu atmosferu.
28.04.2016. - 14:58h

Ono što smo saznali jeste da je jedan od takmičara bio ludo zaljubljen u popularnu pevačicu kao klinac – Neša Bridžis. Dragana se oduševila, ustala je, prišla Neši i zagrlila ga snažno.

Bio je zaljubljen u Draganu
Bio je zaljubljen u Draganu
Đoša kao Dragana i Dragana
Đoša kao Dragana i Dragana

Dara je još jednom sve oduševila kao Merilin Menson. Ono što su svi na kraju konstatovali jeste da je Dara zapravo duboko u duši Menson. Delovala je zastrašujuće u ulozi mračnog hevi metalca ali pevačica se veoma dobro snašla.

Zapalila scenu kao Merilin Mejson
Zapalila scenu kao Merilin Mejson



Nikola je ponovo oduševio publiku i žiri koji su ga proglasili vanzemaljcem zbog veličanstvenih transformacija. Da se može očekivati još više i još bolje od Nikole Rokvića videćemo upravo u ovoj epizodi - najbolja imitacija slavuja iz Mrčajevaca, Miroslava Ilića, do sada!

Slavuj iz Mrčajevaca
Slavuj iz Mrčajevaca

Ali ono što je sve oborilo s nogu jeste trenutak kada je iz Miroslava ušao u lik Beogradskog sindikata. Zajedno sa Anom Grubin napravio je potpuni spektakl i bum na sceni repujući poslednji hit „Sistem te laže“ koja je zapalila sve društvene mreže. Niko nije mogao da veruje kako je Nikola u sekundi iz jednog lika, i jednog žanra, u momentu uleteo u drugi lik i sasvim drugi muzički pravac.

Sistem te laže
Sistem te laže



Još jedan narodnjak oduševiće publiku – Daniel Kajmakoski koji je peva izuzetno tešku pesmu kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Danijel je Šaban
Danijel je Šaban

Pred Halidom je zadatak – Bora Đorđević. Sa novom maskom, Halid će pokušati da dočara Čorbinu pesmu i ponašanje na sceni. Specijalni gost u numeri je lično naš poznati roker koji je oduševljen transformacijama takmičara.

Dvojica kao Čorba
Dvojica kao Čorba

Neša Brižis zapevaće kao član grupe „Sars“, dok se Suzana Mančić presvlači u američku pop zvezdu Gven Stefani i ponovo će biti lepa i seksepilna.

Dve sjajne pevačice Ivana Peters i Kaja Ostojić oduševiće nas predivnim pesmama. Ivani je pripala uloga evrovizijske pobednice Loren, dok Kaja izvodi jedan od velikih hitova Nine Simon.