Uloguj se

Vesti

24. 10. 2013. 16:33   >>  16:44 Autor: Sandra Stefanović

Tamara Dragičević: Od nastupa uvek pravim predstavu!

Tamara Dragičević, koja za sebe kaže da je glumica a ne pevačica, u šouu “Tvoje lice zvuči poznato” uspešno se snašla u ulogama Lejdi Gage i Severine. U subotu je, međutim, čeka nešto sasvim drugačije...

Tamara će prvi put biti muškarac, i to ne bilo kakav muškarac, nego član grupe LMFAO koji je vrlo progresivan i eksplicitan u svojim nastupima. Međutim, ona uopšte nije zabrintla, već upravo obrnuto...  

"Svaki novi zadatak je novi izazov i volim kada mogu da pokažem nešto novo. Bilo mi je malo teško da naučim sav onaj tekst, ali nekako sam se izborila!"

Svidelo ti se da budeš plavuša, kako ti se dopalo da budeš muškarac?  

"Dopada mi se sve sto je drugačije, nepredviđeno, što se ne podrazumeva i volim da nastup bude živ, brz i atraktivan u kakvoj god ulozi se našla, muškarca, žene, zabavnjaka, narodnjaka ili repera!"  

 

Opet ima puno đuskanja, da li priželjkuješ neku baladu ili malo mirniju koreografiju? 

"Neeeeee, jer se tada mnogo više paznje obraća na pevanje, a ja sam glumica, a ne pevačica i volim od nastupa da napravim predstavu propraćenu pevanjem, kada je to moguce!"  

Da li su ti se dopali novi trbušnjaci? 

"Oooooo da,da!! Ja sam insistirala na njima, daju neku posebnu draž, kao i dlake na grudima i bradica!"          

Iako smo već videli da si pravi profesionalac kada je posao u pitanju, pevač se vrlo muški ponaša na sceni (hvatanje za prepone) kako si to preživela? 

"Jaaaaao, pa ja mislim da sam na taj detalj zaboravila, a možda i nisam, ne sećam se više! Ali sam se trudila da budem muževna! I preživela sam, da ne kažem uživala, ali mi je bilo zabavno. Kad sam na fakultetu glumila muvu i pauka to je moju klasu jako zabavilo, ovo je za mene zaista bio jednostavan zadatak u poređenju sa time!" 

Kako se provodiš u emisiji, ekipa, šminkanje, da li je naporno...? 

"Meni je jako zabavno, uživam na snimanju i ludo se provodim! Naravno da smo svi pomalo umorni i da nemamo baš mnogo vremena između nastupa, ali svi daju svoj maksimum i uživaju u zadacima. To se i vidi i zato uživam kada završim nastup i gledam ostale učesnike."

0
0 Komentari
Ostali komentari