Vesti

Savo Milošević, član žirija "TLZP": Izvinjavam se Čoli!

U četvrtoj epizodi popularnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, na mestu gostujućeg člana žirija neće biti pevač, već bivši fudbaler i proslavljeni reprezentativac, Savo Milošević. Osim fudbala, Savova velika strast je i pevanje, pa ne čudi što se upravo on našao na ovom počasnom mestu.
29.10.2013. - 16:54h
savo milošević/foto: arhiva prva tv
savo milošević/foto: arhiva prva tv

- Prvobitna ideja je bila da budem stalni član žirija ali to nije bilo moguće zbog mojih poslovnih obaveza. Ipak, rado sam se odazvao pozivu Marije Kilibarde da se pojavim bar u jednoj emisiji, jer ona zna da ja volim da pevam i da to solidno radim. Znao sam da će ovaj šou biti nešto posebno i potpuno novo na našim prostorima i moram priznati da sam oduševeljen kako sve to izgleda. Savova uloga u emisiji nije podrazumevala samo žirijsku funkciju, jer se fudbaler u jednom momentu našao i u ulozi „takmičara". Kompletno je promenio svoj lični opis i stao na binu kao neko sasvim drugi...

- Imitirao sam Zdravka Čolića i moram priznati da nisam bio baš najzadovoljniji, ali moglo je i gore! Ovom prilikom se izvinjavam Čoli! (smeh)