Vesti

Tijana: Žiriju zameram što su zaboravljali gde su

Tijana je pred polufinale otkrila ko treba da pobedi i kakve amandmane ima na ponašanje žirija.
08.12.2017. - 15:44h
tijana dapčević / foto:prva tv, aleksandar krstović
tijana dapčević / foto:prva tv, aleksandar krstović

Popularno takmičenje humanitarnog karaktera „Tvoje lice zvuči poznato“ lagano se bliži kraju. U nedelju, 10. decembra u 21h na Prvoj, očekuje nas polufinale koje biti emitovano uživo i veliko je uzbuđenje, kako među takmičarima tako i u žiriju. Leka, Bane, Tijana, Edita, Leon, Stevan, Nenad, Bebi, Mira i Gaga će u polufinalnoj emisiji pored ocena i komentara žirija i drugih takmičara čuti i glas publike koja će glasati sms porukama.

Ko ulazi u finale?

- Stvarno ne znam, nikad ne znam odgovor na ovo pitanje i pored toga što pratim ovaj šou, evo već četvrtu sezonu. Ali, ako baš moram da kažem, mislim da u finale sigurno ulaze Edita, Stevan, Leon, Gaga i ja. Na mlađima svet ostaje!

Da li se nadate pobedi?

- Ne nadam se pobedi, to se zna u našoj porodici, ja sam uvek druga! I ja i moja sestra, uvek smo bile druge na festivalima, ali zato su nam pesme uvek hitovi. O pobedi će da odluče široke narodne mase.

Kome je najviše stalo do pobede i zašto?

- Meni, zato što znam kome treba da pomognem, i kome je taj novac preko potreban. Kao što sam već rekla, novac od pobede bih poklonila Dečijoj onkološka klinici, za izgradnju stana za boravak roditelja dece iz unutrašnjosti, koja se leče na Klinici. Ali svi se bore za nekog, i svima nam je cilj da pomognemo. U ovom šouu bilo mi je bitno da pobedim sebe, i eto uspela sam da uradim neke stvari za koje nisam ni sanjala da mogu.

Ko je bio najveći, a ko najmanji štreber?

- Definitivno najveće štreberke smo Gaga i ja, bukvalno ne postoje veće štreberčine od nas!

Šta zamerate žiriju?

- Što su s vremena na vreme zaboravljali gde su i da je ovo emisija humanitarnog karaktera, a ne šou za mlade talente.