Vesti

Mira Škorić: "Žiri je presimpatičan ali biće im veoma zabavno u nedelju. Spremam iznenađenje za sve"

Popularna pevačica Mira Škorić definitvno je obeležila ovaj šou šaljivim scenama ali i iskrenim stavom i interakcijom i sa učesnicima i sa članovima žirija, koji zbog nje drži kacige ispod stola. Mirine šale odjeknule su društvenim mrežama ali prema rečima ove opasne dame, to nije ništa naspram onog što sprema za polufinale koje će se emitovati uživo.
09.12.2017. - 16:38h
MIra
MIra

Škorićeva nije želela ništa više da otkrije samo je kratko prokomentirasala: „Žiri je presimpatičan ali biće im veoma zabavno u nedelju. Spremam iznenađenje za sve!“.

Na pitanje ko ulazi u finalnu borbu, Mira smatra da su svi takmičari podjednako zaslužili taj plasman: „Svi učesnici su uložili mnogo truda i dali sve od sebe za ovaj šou tako da mi je žao da neko ne prođe u finale. Naporna maskiranja, vežbe, probe, 10-15 sati snimanja, i to sve na već naše postojeće obaveze.  Ali dobro, takve su propozicije“.

Sa imitacijom Marije Šerifović odnela je pobedu
Sa imitacijom Marije Šerifović odnela je pobedu

Za MIru nema dileme kome je najviše stalo do pobede: "Tijani Dapčević, zaista se trudila i bila vredna i prihvatala se svih zadataka“.

Mira se lično ne nada pobedi jer misli da ima mlađih kolega koji to zaslužuju. Ne smatra da je najbitnije ko će da pobedi već kome će otići nagrada: „Nadam se deci oboleloj od raka, nažalost, mnogima je potrebna pomoć, ali mislim da novac mora da ode tim nedužnim anđelima koji su najsvetiji i najčistiji“.