Vesti

Bane Vidaković otrkiva: Tijana i Bebi su najveće štreberke

Iako su se svi pitali da li će uspeti da se izbori sa izazovima u ovom šouu, Bane Vidaković je već u prvoj epizodi demantovao sve nevernike i osvojio velike simpatije publike i žirija.
09.12.2017. - 16:50h
Bane je ležernošću zadobio simpatije publike
Bane je ležernošću zadobio simpatije publike

Bane nema predstavu ko ulazi u finale: “Nekako, mi smo od početka ekipa koja najmanje razmišljam o tome. Nemam ideju ko će proći, voleo bih i ja, naravno, da bih pomogao nekom, ali mislim da tako razmišljaju svi“.

Na pitanje kome je najviše stalo da uđe u finale, Bane kaže: „Mislim da je ovim mlađim takmičarima stalo više, ne smo zbog lične afirmacije, jer su je svakako stekli tokom šoua, nego zato što baš zbog te mladosti imaju najveći motiv. Mada, i mi stariji nismo loši“.

Jedna od njegovih sjajnih imitacija - Rej Čarls
Jedna od njegovih sjajnih imitacija - Rej Čarls

Vidaković smatra da je najveći štreber među takmičarima Tijana: „Definitivno Tijana, mada Bebi dosta temeljno ulazi u lik. Na primer, ako imitira Lenarda Koena ona cele nedelje oblači mušku odeću, ako imitira Tajči cele nedelje je u lepršavim haljinicama“.

Žiriju ne zamera ništa i smatra da su bili korektni: „Nismo se slagali u nekim odlukama, ali tada smo mi takmičari bili ujedinjeni i pobedio bi naš kandidat. Ali žiri svakako nije imao lak zadatak“.