Vesti

Nina Seničar: "Nemam favorita, ali su me Stevan, Leon i Gaga često zasmejavali"

Finale četvrte sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato“ se bliži, a publika će imati presudnu ulogu u proglašenju pobednika. Finalisti su Gaga, Tijana, Edita, Stevan i Leon, a voditeljka programa Nina Seničar ne može da izdvoji nijednog koji joj je posebno prirastao za srce, jer kako ona kaže "svi finalisti su fantastični“.
16.12.2017. - 12:03h
Nina Seničar/Foto: Aleksandar Krstović
Nina Seničar/Foto: Aleksandar Krstović

- Bila sam svedok njihovog napornog i marljivog truda. Svima je stalo do pobede i svi su zaslužili da budu pobednici jer su, uprkos svakodnevnim poslovnim i privatnim obavezama, dolazili i za kratko vreme se spremali za zahtevne tačke.

Čija tačka te je najviše nasmejala, a čija najviše emotivno dotakla?

- Publika će se verovatno sa mnom složiti u tome da su zajednički nastupi Leona i Stevana najsmešniji, Gagine imitacije takođe. Kako je Bebi Dol "oživela" Leonarda Koena mene je posebno raznežilo jer njegove pesme mnogo volim. Takođe, umeli smo da se rasplačemo i na Stevanovu imitaciju Olivera Dragojevića, kojom je i pobedio.

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

Šarmantna voditelja priznaje da je publika ipak neće videti u predstojećim sezonama u ulozi takmičara, uz objašnjenje da se u tome ne bi pronašla, pošto ne ume da peva niti glumi. Spremna je na sve "zezancije", ali na ovu vrstu ipak nije.

Subota veče kod nas u studiju#samoradno

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана

Nina je iz nedelje u nedelju širila lepo raspoloženje i pozitivnu energiju. Zvirnuli smo u njene fotke na Instagramu i shvatili da se ona uvek super zabavlja!

Sutra idemo #LIVE, polećemooo #koprezivipricace

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана

Šta mislite ko će pobediti u četvrtoj sezoni TLZP - našu anketu popunite na OVOM LINKU.

Pratite nas i na Viberu!