Vesti

On je novi voditelj TLZP!

U drugoj sezoni najpopularnijeg šou programa u regionu Tvoje lice zvuči poznato, ruku pod ruku, sa Marijom Kilibardom naći će se novi voditelj - Bojan Ivković!
25.09.2014. - 15:59h
foto: nebojša babić
foto: nebojša babić

Bojan je rođen 15. oktobra 1975. u Vršcu. Svira bubanj i udaraljke u „Vasil Hadžimanov bendu", a ujedno je i voditelj emisije za decu “Plava ptica”. Posebno je ponosan na svoju Majstorsku radionicu za izradu i popravku muzike - Kuc, kuc Kolarac, u okviru koje VKV Boki (autor i voditelj), od alata pravi muziku...

Sa Bojanom smo razgovarali na probi, a on nam je otkrio kakvi su mu prvi utisci.


Da li imaš tremu pred prvu emisiju? 
- Bilo bi totalno suludo da je nemam. Naravno da postoji malo treme, ali s obzirom da znamo šta radimo, nadam se da će biti sve uredu.


Da li imaš tremu od Marije? 
- Nemam tremu, ali od nje imam sve najbolje. Ona je sve što sam mogao da poželim, da na jednom projektu imam partnera kao što je ona.


Da li ćeš ti teže doći do reči od Marije ili Marija od tebe? 
- Potrudićemo se da jedno drugo čujemo, a da li ćemo se saslušati to je već pitanje. Siguran sam da ćemo se dobro slagati.


Šta će biti tvoj najveći izazov kao voditelja TLZP? 
- Da zadržim potpunu neutralnost. Strašno verujem da će me neki nastupi podići više nego neki drugi, mada su svi kandidati uložili ogroman trud i daju svoj maksimum. Ostati neutralan, u mom slučaju, biće najteže.


Da li si imao favorita u prvoj sezoni? 
- Moram priznati da sam prošle godine najviše pratio Bokija Milivojevića. U par navrata je pokazao neverovatne transformacije, što se naravno i očekuje od njega jer je glumac. Inače Bokija poznajem i iz sveta muzike, i očekivao sam da vidim nešto više od njega, što se i desilo.