Vesti

Skaj Vikler: Nedostaje mi ova zabava!

Poznati reper i učesnik prve sezone šoua TLZP Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikkluh, otkrio nam je da mu TLZP jako nedostaje, jer su ta četiri meseca koje je proveo u njemu kao učesnik bila potpuno neverovatna za njega. On je zajedno sa svojim bivšim kolegama kao specijalni gost otvorio drugu sezonu šoua fenomenalnim nastupom iz "Jadnika".
14.10.2014. - 13:39h
Foto: Promo
Foto: Promo

"Osećaj je fenomenalan! Baš mi je drago da sam opet došao, video se sa mojim divnim kolegama, sa kojima sam proveo neverovatna četiri meseca. U principu nedostaje mi što ne možemo da produžimo zabavu, jer smo svi zavoleli ovo „zabavno robovlasništvo“, sve je bilo odlično".

Na pitanje kako mu se sviđa ovogodišnji izbor kandidata, reper je odgovorio da većinu ne poznaje, što ne znači da će biti odlični.

"Nisam još imao prilike da vidim ništa, neke od učesnika privatno znam, verujem da će biti sve super. Jer ja ne pratim toliko domaću scenu, odnosno Zvezde Granda, ali to ne mora ništa da znači, jer će verovatno mnogi od njih pokazati svoje skrivene talente i da su oni zapravo neki super i gotivni ljudi, kao što je to bio slučaj i prosle godine".

O svojim budućim planovima nije hteo mnogo da priča, ali nam je za kraj otkrio:

"Dosadilo mi je da više budem milioner".