Vesti

Lepa Brena: Banetu su lepo uradili obraščiće!

Lepa Brena, koja danas puni 54. godine, gledala je TLZP i Baneta Mojićevića u "njenoj koži"! Pročitajte kako će provesti svoj rođendan i kako joj se dopala Banetova imitacija...
20.10.2014. - 15:37h
Foto: Prva TV/Foto: youtube screenshot
Foto: Prva TV/Foto: youtube screenshot

Iako joj je danas rođendan, Lepa Brena će ovaj dan provesti radno, na snimanju još jedne epizode emisije "Zvezde Granda". Kolege za nju kažu da je pravi profenionalac i da nikada ne stavlja profesionalno ispred privatnog.

Ona je ipak našla vremena da pogleda i prokomentariše imitaciju Baneta Mojićevića. On je izveo čuvenu scenu iz filma "Tesna koža", a i Lane Gutović je svojim prisustvom uveličao njegov performans.

"Nisam ga prepoznala. Lepo su mu uradili obraščiće! Ali možda je trebalo da mu kosa bude svetlija, ovako je perika malo žućkasta", rekla je Brena kroz smeh i dodala: "Bane je veoma talentovan, što se dalo naslutiti od početka njegove karijere, a on je prvi pobednik Zvezda Granda. Odmah se video se njegov potencijal, ali i njegovo kućno vaspitanje i umetnički senzibilitet.  Ono što je meni izuzetno drago jeste što je saradnja sa Prvom TV donela priliku da se naši pevači pokažu kao kompletne šou biz ličnosti – koje i pevaju i glume, i imitiraju i dobro plešu."

Ovako je izgledala ta scena iz filma:

a Banetov nastup pogledajte OVDE.