Vesti

Bane Mojićević: Imitacija Travolte neće zaostajati za Brenom!

Iz kostima Lepe Brene uskočio je u kostim zavodljivog Džona Travolte. Poznati pevač, Bane Mojićević, ekskuluzivno za naš portal otkirva da mu je ovonedeljni zadatak baš zahtevan zbog akrobacija i pokreta koje nikada ranije nije radio.
25.10.2014. - 11:47h
foto: promo
foto: promo


Da li ti je ovonedeljni zadatak teži od prethodnog?

Mnogo teži jer je sama numera mnogo zahtevna. Mjuzikl je sam po sebi težak jer ima mnogo đuskanja, pevanja, glume, a i dosta nekih pokreta koje ja inače ne izvodim i na koje nisam navikao. Vrlo je malo vremena za pripremu, pa je samim tim i teško da se sve to dobro odradi. Verujem da neće biti ništa manje efektniji nastup od ova prethodna dva, čak mislim da će biti vrlo zanimljijv.

Šta je teže za pripremu Travolta ili Brena?

U pitanju su totalno dva različita nastupa, koja nisu za poređenje, različite prirode, različite vrste, kako muzički tako i koreografski. Kod Travolte ima dosta akrobatski pokreta, zavlačenje ispod automobile, kačenje na sajle, podizanje i spuštanje, što je mnogo zahtevno. Sa druge strane kod Brene je bilo komplikovano zbog štikli i izgleda.

Kako si se snašao na štiklama?

Vrlo teško, svakom muškarcu koji nije imao prilike da to radi do sada je teško. Nikada ranije nisam imao u fulu masku kao za Brenu, lice, periku, šminku i štikle.

Da li si imao tremu od Breninog komentar nakon što vidi imitaciju?

Iskreno nisam, veća mi je bila trema kako ću da otpevam nego kako ću da izgledam. Sama činjenica da ću imitirati Brenu, odnosno da ću bili žensko, u komplet kostimu, je sama po sebi smešna. Verujem da joj je bilo jako zabavno!