Vesti

Slađana Milošević: Čipi će morati dobro mentalno da se pripremi za Princezu!

Ekskluzivno za sajt Prva.rs, rokerka Slađana Milošević o novitetima usvojoj karijeri i gostovanju u TLZP.
24.10.2014. - 16:03h
foto: promo
foto: promo

Da li je ovo kompletna stajling za scenu?

Verovatno, možda ćemo nešto promeniti, videćemo kako na kameri izgleda žuto, ali ja mnogo volim žutu boju.

Promenili ste boju kose, zbog čega plava?

Zato što volim da budem keneri, to je papagaj boja, boja prirode, što da ne, bitno je biti malo veseo u ovom sada tmurnom vremenu.

Hvala vam što ste večeras deo najvećeg šou programa u regionu, kako je došlo do saradnje i da večeras vas vidimo u ulozi žirija?

Počelo je od moje negativne kritike od prošle godine, od nastupa jednog izvođača koji je imitirao mene i moju pesmu „Miki Miki“, koju sam ja svirala i pevala uživo, i onda se meni to nije baš mnogo dopalo, a vidim da je to izazvalo pažnju publike, žirija i produkcija, i možda je to razlog, mada ne verujem, jer mislim da razlog za poziv nije ni potreban, zato što ja imam toliko i toliko hitova iza sebe a ljudi ih koriste često u svakojakim izvedbama, a meni to ne smeta.

Čipi će večeras vas imitirati, rekao nam je da ima tremu, da li imate neki savet za njega?

Zavisi kako se oseća kao žena, ovo jesta ljubavna pesma koja govori iz aspekta žene, koja ima tog muškog para i sad će morati da probudi svu tu ženskost u sebi da dočara tu emociju, da zamisli sebe na venčanju i princa na belom konju. Bitno je da se mentalno pripremi!

Kada ćemo konačno čuti album i nove pesme?

Moja prijateljica Natalija Cajić je zadužena za izdanje, ona je propagandista i urednik „Jugotona“. Mi smo se dogovorili da ćemo izdati kompilaciju od dvadeset pesama, a imaćemo i specijalno iznenađenje, jednu novu pesmu koja se zove „Muška žena“, naravno, u skladu sa knjigom. Mislim da će ovo biti prva vrsta takvog teksta, uopše kod nas. Žene se emancipuju vremenom, ali nisam još uvek sigurna da li su žene spremne da pevaju ovakvu vrstu teksta, jer žene kada pevaju ženske tekstove to su uglavnom tekstovi koje žene pevaju muškarcima sa nekim porukama „stavi mi prsten na ruku“, „pepeljuga, princ“, a ovo je jedna vrlo ošta i snažna pesma, koja peva o snažnosti i nežnosti jedne žene, a to na kraju jeste i njeno jedinstvo. Ona je muška žena ili ženski muškarac.