Vesti

Vanesa: Bane Mojićević je apsolutno otkriće!

Naša poznata pevačica Vanesa Šokčić, koja je u šouu „Ples sa zvezdama“ pokazala neverovatnu moć transformacije u plesu, za PRVA.RS otkriav šta misli o transformacijama u aktuelnom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“.
29.10.2014. - 16:43h
Vanesa Šokčić: Najvažnije je ući u lik / foto: PRVA TV
Vanesa Šokčić: Najvažnije je ući u lik / foto: PRVA TV

Vanesa je poznata po dobroj i pozitivnoj energiji, po veselom duhu i profesionalnom pristupu poslu. Zato smo je zamolili da prokomentariše nastup takmičara u „Tvoje lice zvuči poznato“, emisiji koja iziskuje baš to: veliki trud, napor, energiju i profesionalizam.

- Dopadaju mi se učesnici i emisija, ali mi fali malo energije u takmičenju. S obzirom na to da je početak, pretpostavljam da im je potrebno malo vremena da se uhodaju i opuste.

Ipak, jedan takmičar pobrao je sve njene simpatije. Bane Mojićević koji iz emisije u emisiju pokazuje zavidne imitatorske sposobnosti.

- Bane Mojićević je za mene poptpuno otkriće. Njegova imitacija Lepe Brene je bila savršena. Bane jeste pevač, ali najvažnije u TLZP je da uđeš u nečiji lik. Neka bude i malih falševa u pevanju, nema to veze, bitno je da uđeš u lik, a Bane to radi savršeno. Nisam to očekivala i baš sam se prijatno iznenadila.