Vesti

Ekskluzivno: Prvo odmor sa porodicom, pa novi album

Nakon napornih i zanimljivih četiri meseca, možemo reći da se njegov trud isplatio. Pobednik druge sezone najgledanijeg šoua TLZP otkriva da mu se utisci još nisu slegli, ali da je učešće bilo jedno divno iskustvo za njega kao i da jedva čeka da opet bude sa svojom porodicom, koja je po njemu najviše trpela zbog njegovog izostanka.
29.12.2014. - 14:15h
foto: prva tv
foto: prva tv

Kakvi su utisci?

Ne znam ni sam, verovatno ću znati kad mi se sve ovo slegne u glavi jer su mi pomešana osećanja, zaista sam toliko i presrećan i iscrpljen i uzbuđen u isto vreme, jednom rečju ponosan sam na sve divne ljude i na svoje prisustvo ove, i ono što smo zajedničkim snagama uspeli da urradimo a mislim da smo uradili mnogo!

Da li si očekivao pobedu?

Sad treba da budem lažno ili iskreno skroman... Ne razmišljam na taj način, težim da u svakoj situaciji dam maksimum od sebe, koliko je to moguće, u ovom slučaju da što bolje izvedem samu imitaciju, da uživam u svemu tome kad mi se pružila prilika, i da se družim sa sjajnim ljudima. A to ko će pobediti na kraju, iskreno manje je važno od same suštine ovog šou programa, to je naša zajednička borba i pomoć za sve one kojima je to potrebno.

Ko je bio tvoj favorit?

Ne volim  da favorizujem bilo koga niti bilo šta u životu, ali ću izdvojiti moje drage dame. Na prvom mestu Jelenu Gavrilović, koja je toliko sebe uložila u sve ovo, koja se toliko trudila i vežbala, kao i mala Kaća, a i Elena koja je pod ozbiljnom prehladom nastupala poslednje tri nedelje, što joj je onemogućilo da peva božanstveno kako inače peva. Svako je inače ostavio svoj trag i pečat u određenim imitacijama, svi smo izvukli ono najbolje iz sebe.

Pretpostavljamo da sada sledi jedan ozbiljan odmor, kakvi su ti planovi?

Upravo to. Prvenstveno da se dobro naspavam, da se dobro odmorim i vratim u normalnu i da nastavim rad na svom novom albumu, i naravno, na prvom mestu da se posvetim porodici, jer su oni najviše trpeli sve ovo vreme, zbog mog čestog odsustva. Otići ćemo negde na odmor, evo sad su praznici, pa ćemo što više vremena provesti zajedno!

Kada možemo da očekujemo novi album?

Iskreno se nadam da ću uspeti da ga završim pre početka proleća, a možda čak i ranije. Ozbiljno radim na novim pesmama, zbog čega je ovoliko čekao da bude objavljen.Sad sam u nekom „slatkom“ problemu kakvu koncepciju albuma da napravim, pogotovo nakon svih ovih nastupa koje sam imao u TLZP, jer sam se oprobao u nekim žanrovima u kojima ranije nisam imao prilike, a koji su mi fino legli, i u kojima sam uživao. Ono što je sigurno jeste da će biti mnogo dobre muzike!

Pogledajte Banetov pobednički nastup!