1. sezona

Tvoje lice zvuči poznato - 9. epizoda

Ove subote pobednik TLZP-a je „Velika crna žena“, odnosno Meri Džej Blajdž u interpretaciji Nenada Kneževića Kneza. Knez je savršeno izveo numeru „One“ uz pomoć svoje koleginice Goce Tržan, koja mu je pomagala kao Bono Vox.
05.12.2013. - 12:34h
Voditelji
Voditelji

Marija Kilibarda, u prelepom crnom kombinezonu sa čipkastim detaljima i Petar Strugar sa belom leptir mašnom, elegantan kao i uvek, otvorili su devetu epizodu šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, pozdravili stalnu postavu žirija i najavili 10 novih, fantastičnih imitacija i večeras.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac

Oni su predstavili i počasnog člana, odnosno članicu žirija, plavokosu lepoticu anđeoskog glasa Natašu Bekvalac. Nataša je premijerno izvela svoju novu pesmu „Bolesno te volim“ i smestila se pored Ivana Ivanovića, koji će večeras uživati „blažen među ženama“, sa Katarinom, Marijom i naravno već pomenutom Natašom.

Boris Milivojević
Boris Milivojević

Boris Milivojević kao MC Hamer

Ove fantastične večeri led probija niko drugi nego Boris Milivojević u ulozi MC Hamera, sa čuvenom rep numerom „Can't touch this“. Uz pratnju 4 plesača, u žutom sakou i crnim vrećastim pantalonama, Boris je neprepoznatljiv. Koža mu je ofarbana u crno, na glavi ima karakterističnu MC Hamerovu frizuru, a ispod kratkog sakoa mu viri, takođe ofarbani stomak. Boris je sjajno izveo ovu vrlo živahnu koreografiju i prilično se umorio, što je žiri i primetio. Članovi žirija su uživali i u ovoj Borisovoj interpretaciji, jer je zabavna, kao i mnoge druge.

Sneki
Sneki

Sneki kao Karolina Gočeva

MC Hamera će probati da nadmaši Sneki, sa potpuno drugačijom numerom. Sneki izgleda fantastično sa smeđom kosom u dugoj, crnoj, svetlucavoj haljini, a izvodi nimalo laku i vrlo emotivnu numeru „Više se ne vraćaš“ Karoline Gočeve. Sneki ima problema sa žanrom, jer su joj trileri smetali u izvođenju. Po Ivanu, ovo nije bila imitacija, već obrada i jedan dobar nastup, ali je Snežanina pojava i energija ostavila snažan utisak na žiri. Katarina je pohvalila Snežanino pevanje i da napreduje iz emisije u emisiju, jer kako kaže "nije toliko čula narodnjačkih tonova". Nataša je imala samo reči hvale za nastup i pevanje.

Ana Kokić
Ana Kokić

Ana Kokić kao Fergi

Treći takmičar koji će ove večeri probati da bude neko drugi je Ana Kokić, koja je ove subote dobila da bude Fergi. Numera „A little party never killed nobody“ je u duhu dvadesetih, a Ana je zanosna sa perjem u kosi, u kratkoj zlatno-crnoj mini haljini i lako se ističe među mnoštvom igrača koji izvode koreografiju sa njom. Vrlo brza pesma, ali sjajno odrađena, što se samo od Ane može očekivati. Vokalno fantastično izvedeno, što je i žiri primetio i podržao, jer je Ana dobila sve pohvale. Katarina je imala jednu malo zamerku, a to je "da joj je falilo malo više bezobrazluka koje Fergie poseduje". Nataši je Ana bila bolja u izvođenju i od same Fergie u filmu.

Sara i Tamara
Sara i Tamara

Sara kao Lajza Mineli i Tamara kao Džoel Grej

Na red dolazi jedan kabare i duet. U pitanju su Sara Jovanović kao Lajza Mineli, za koju se skoro može reći da izgleda kao njena dvojnica i Tamara Dragičević kao Džoel Grej, koje izvode numeru „Money“ iz filma Kabare. Sara i Tamara su savršen par i ovu scenu izvode besprekorno, međutim, pred kraj su obe izgubile dah zbog brzine ove pesme. Žiri je sa oduševljenjem gledao tačku i osetio dobar spoj između Tamare i Sare. Ivanu nisu ni malo falili igrači na sceni, jer su Sara i Tamara kako je rekao, same fantastično dočarale ceo nastup.

Aleksa Jelić
Aleksa Jelić

Aleksa Jelić kao Nataša Bekvalac

Peta numera je specijalna poslastica za gostujućeg člana žirija, jer će Aleksa Jelić imitirati upravo Natašu Bekvalac. Nastup počinje pesmom „Dobro moje“, plesači iznose ram ispred Nataše, naspram kojeg staje Aleksa, pa izgleda kao da se ona gleda u ogledalo, a u nastavku Aleksa skida crnu haljinu i ostaje u beloj haljinici, okićen perjem oko vrata i izvodi pesmu „300 stepeni“. Nataša je oduševljena koreografijom, a ostatak žirija je ishvalio i ovaj i prethodne Aleksine talente. Natašu je Aleksa podsetio na nju iz daleka i pohvalila je kako ima bolje noge od nje. Katarini je jedino falilo više Natašininog osmeha u ovom izvođenju.

Goca Tržan
Goca Tržan
Knez
Knez

Goca Tržan kao Bono Voks i Knez kao Meri Džej Blajdž

Goca ponovo u muškom ruhu. Sva u crnom, u kožnoj jakni i pantalonama, sa gitarom preko ramena počinje pemu „One“. Na sceni joj se pridružuje Knez, od glave do pete u koži, koji ima istu sudbinu kao Goca – opet je „menjao pol“! Jako dobro uklopljeni glasovi Goce i Kneza dirnuli su žiri. "Ista si Bono Voks", iskomentarisao je Ivan, kao i to da je Knez taj koga treba više komentarisati "Velika crnkinja koja jako dobro peva", dodao je. "Goco kao žena pobeđuješ, a kao muškarac razvaljuješ" nadovezala se Marija svojim utiskom o nastupu.

Željko Šašić
Željko Šašić

Željko Šašić kao Super Sneki

Poslastica stiže i za našu super Sneki, a to je njen kolega Željko Šašić u šorcu, okićen šljokicama, sa gomilom šminke, u plavim cipelama na štiklu. Željko simpatično vrcka sa skupljenim kolenima, pokušavajući da dočara pokrete Sneki i izvodi “Moje vruće haljine“, scenu iz filma „Tesna koža“. Željko je dobio gromoglasan aplauz, a najoduševljenije je izgledala upravo Sneki, koja je morala da ustane da mu čestita na fenomenalnoj imitaciji. Žiri je ocenio nastup kao fenomenalan. "Željko ti si Bog!" rekla je Nataša uz iskren osmeh i dodatak da nema komplekse, kao i to da je pravo muško. Ivanu je Željko bio spektakularan i najavio je da im je zadao muke pri ocenjivanju koje kasnije dolazi.

Skaj Vikler
Skaj Vikler

Skaj Vikler kao Dino Dvornik

Crveno odelo i crveni cilindar, duga kosa do ramena... to je „Hipnotizirani“ Skaj u Dinovom novom odelu. Skaj je izgledao kao da uživa u izvođenju ove pesme više nego u prethodnim emisijama. Ni izrazi lica i boja glasa Dina Dvornika, Skaju nisu bili problem. Žiri ni ovaj put nije imao zamerku. 

Ovako je glasao žiri:

Nataša Bekvalac
2 poena - za Borisa
3 poena - za Sneki
4 poena - za Skaja
5 poena - za Saru
6 poena - za Tamaru
7 poena - za Gocu
8 poena - za Kneza
9 poena - za Željka
10 poena - za Aleksu
12 poena - za Anu 
Ivan Ivanović
2 poena - za Sneki
3 poena - za Aleksa
4 poena - za Gocu
5 poena - za Borisa
6 poena - za Saru
7 poena - za Skaja
8 poena - za Tamaru
9 poena - za Kneza
10 poena - za Anu
12 poena - za Željka
Katarina Radivojević
2 poena - za Sneki
3 poena - za Borisa
4 poena - za Gocu
5 poena - za Aleksu
6 poena - za Skaja
7 poena - za Saru
8 poena - za Tamaru
9 poena - za Anu
10 poena - za Kneza
12 poena - za Željka
Marija Mihajlović
2 poena - za Borisa
3 poena - za Skaja
4 poena - za Gocu
5 poena - za Sneki
6 poena - za Aleksu
7 poena - za Saru
8 poena - za Tamaru
9 poena - za Anu
10 poena - za Željka
12 poena - za Kneza

Ovako su glasali takmičari:

Boris- 5 poena za Tamaru

Sneki - 5 poena za Željka

Ana - 5 poena za Kneza

Tamara - 5 poena za Željka

Sara - 5 poena za Kneza

Aleksa- 5 poena za Borisa

Goca- 5 poena za Kneza

Knez - 5 poena za Aleksu

Šašić - 5 poena za Kneza

Skaj - 5 poena za Kneza

Imitacije za sledeću emisiju: 

Sneki - Šer

Boris – Željko Joksimović

Goca - Knez

Skaj – Željko Šašić

Sara – Keti Peri

Aleksa Jelić – Roj Šajder

Tamara - Ruslana

Ana – Ben Verin

Šašić - Ceca

Knez – Zvonko Bogdan