3. sezona

6. epizoda

Šesta epizoda najgledanijeg šou programa u Srbiji „Tvoje lice zvuči poznato“ upravo je počela. Takmičari su spremni kao zapete puške da se pokažu u novim ulogama, a spreman je i žiri da prokomentariše njihove nastupe. Ovog puta će se stalnim sudijama priključiti specijalna gošća Lepa Brena.
10.04.2016. - 12:26h
kaja kao bijonse / foto: prva tv
kaja kao bijonse / foto: prva tv

Veče počinje spektakularnim nastupom Kaje u ulozi planetarno popolarne zvezde – Bijonse (Hello/Naughty girl). 

Kaja je konačno dobila ulogu prave zavodnice – “Konačno imam tu divnu ulogu da budem lepa, zodna, da sijam i šljaštim” prokomentarisala je pevačica svoj zadatak I dodala “Plašim se malo te koreografije. Mislim da sam malo operisana od plesa i ovo mi je zato bio težak zadataak. Dva puta sam bila muškarac, spremite se sada za seksi Kaju”.

Kaja u ulozi Bijonse  / foto: prva
Kaja u ulozi Bijonse / foto: prva

I zaista je bila seksi poput tamnopute zvezde. Vizuelni efekti u potpunosti prave nastup Bijonse.

Publika I žiri su bili oduševljeni. Svi su isto prokomentarisali - da je Bijonse veoma zahtevna za imitaciju ali da je Kaja imala sve potrebne atribute i da je bila odlična.

Kaja u ulozi Bijonse  / foto: prva
Kaja u ulozi Bijonse / foto: prva

Specijlani član žirija Lepa Brena, prva je dala sud: Prvo pa žensko, stvarno je bilo fantastično! Kaja je me iznenadila, bila je savršena.

Vlado: ja bih pohvalio trud, nastup, pevanje. Pohvalio bih i ove devojke.

Ivan: bilo je pravo zadovoljstvo i ja ću ti kasnije pustiti sms šta mislim o tvom nastupu.

Ana: stvarno je Bijonse najzahtevnija za imitaciju. 

U ulozi legendarnog Milana Mladenovića („Još samo par godina za nas“) nastupa Nikola Rokvić. 

Nikola Rokvić.kao milan mladenović / foto: prva tv
Nikola Rokvić.kao milan mladenović / foto: prva tv

“Bio je vanserijski pevač, muzičar, ličnost”, rekao je Nikola za Milana i dodao da mu nije bilo svejedno dok je spremao ovaj nastup.

Maskeri su još jednom prevazišli sebe. Rokvić neverovatno podseća na legendarnog rokera. O vokalnoj sličnosti da i ne govorimo. 

U publici ga je posmataro njegov brat, a ova imitacija pozdravljena je gromkim aplauzom, publika je bila oduševljena. “Ako sam uspeo bar 50 odsto da dočaram Milana, onda sam zadovoljan”, skromno je prokomentarisao Nikola svoj nastup.

rokvić-mladenović / foto: prva tv
rokvić-mladenović / foto: prva tv

Brena: Nikola je jedan tako talentovan i skroman dečko, zaista sam fascinirana njegovom interpretacijom i glumom. Pošto pratim TLZP od samog početka, mislim da je on pravi pevač za jedan ovakav TV šou jer ne postoji nešto što Nikola Rokvić ne može.

Ivan: imao sam priliku da gledam EKV uživo i mislim da si prebacio tih 50 odsto nastupom, ozbiljno sam uživao, svaka ti čast.

Ana: nije lako jednu takvu legendu imitirati, ti si u tome uspeo i mnogo mi se dopada kako si glas uspeo da promeniš i da skineš njegovu boju glasa. Sa Nikolom je najlakše raditi, dovoljno je samo jednom da kažeš i Nikola to odmah ukapira.

Vlado: Odlično pevanje ali si ušao I u ulogu potpuno. Dok sam gledao, shvatio sam da bi mogao i ovom muzikom da se baviš.

Na sceni je potom usledio sudar titana – Ivana Peters i Areta Frenklin (Respect). “Ona je najbolja pevačica na celom svetu. Ovo je pesma kojom pevač može da pokaže koliko zna i koliko ne zna”, rekla je Ivana.

Ivani su najveći izazov u pripremi imitacije bile visine ali to se nije osetilo. Kao i do sada, pevačica je maestralno izvela numeru.

Ivana Peters kao Areta Frenklin  / foto: prva tv
Ivana Peters kao Areta Frenklin / foto: prva tv

Vlado: Izgubio bih opkladu od svih osoba, neverovatna maska i ekipa sa tobom, bez komentara. Fantastično.

Brena: Ne znam ko je, da nisam pročitala da je Ivana u pitanju...nenadmašna, moram da pohvalim sve ljude koji su radii maske, frizuru, naročito mi se sviđaju papučice. Bilo je fantastično, nemam reči da pohvalim, šta reći o njenom pevanju nego da se poklonimo. Svaka čast. 

Ana: Ako govorimo o izazovu za Ivanu, ne postoji izazov kojem ona ne može da odgovori.
Ivan: Definitvno najbolja maska u ovoj sezoni. S obzirom da imaš na sebi tri kilograma gume, papuče su dobro došle. Videli smo Kaju, Nikolu i tebe i s obzirom da ste svo troje pevali maestralno, ne znam šta od ostalih da očekujem.

Đoša I Dara očigledno više ne mogu jedno bez drugog. Ovog puta nastupaju kao Brena (“Bato, bato”) I Džej („Rađaj sinove“) i duetska pesma „Nisam ja mali“. “Imam utisak dok me ne obese u ovom šou, neće da se smire. Samo da me ne bacaju više”, rekao je Đoša za svoje zadatke.

đoša kao džej / Foto:prva tv
đoša kao džej / Foto:prva tv

Ono što Đoša I Dara nisu znali je to da ih legenda Džej posmatra iz publike.

džej / foto:prva tv
džej / foto:prva tv

Kao I do sada, njih dvoje su se ludo zabavili na sceni, a publiku I žiri su oduševili vizuelni efekti koji su preneti iz spota za pesmu “Nisam ja mali” u kojem Brena prstima drži “smanjenog” Džeja. Pevač se sve vreme držao za glavu i zacenjivao od smeha.

đoša i dara kao džej i brena / foto:prva tv
đoša i dara kao džej i brena / foto:prva tv

Pevač se sve vreme držao za glavu i zacenjivao od smeha. Po završetku nastupa, Brena i Džej su se pridružili imitatorima.

Džej: Ova dama Lepa Brena, ovo je gospođa koja mi je mnogo pomogla u životu. Pošto si me ovako prelepo imitirao, čuo sam muzičku želju...

Usledila je pesma “Nedelja” uživo. 

džej i brena / foto: prva tv
džej i brena / foto: prva tv

Džej je potom prokomentarisao I Daru: Ona je bila devojčica kada sam došao u Novi Sad, I slučajno u bašti u kojoj sam gostovao, otpevala je jednu pesmu i ja sam rekao - ako ovako nastaviš, bićeš velika zvezda.
Brena: Moram da pohvalim ljude koji su pravili masku, druga Brena, bili ste neverovatni.

Džej nije mogao da miruje na sceni, izveo je Ivanu Peters i s njom đuskao na sceni.

Brena za Đošu: Njega poznajem dugo godina i sav njegov glumački trud koji je rezultirao ovolikim aplauzom. Kao glumac si ovo fenomenalno izveo. Nije to lako s obzirom na gabarite.

Hvala gazdarice, nasmejeo se Đoša.

Ana Kokić: Đoša i Dara zagarantovana zabava. Dara je opet bila sjajna, ona je veliki profesionalac, do sada nije negodovala koju god imitaciju da je dobila, svaka čast na tome i samo tako da nastavi pošto je ovo pravi šou program.

Ivan: nemam šta da dodam, sve je rečeno.
Vlado: pohvalio bih prvo ideju i akrobacije i ovo što je Đoša izveo, sajle su očigledno atestirane na težinu. Sve je bilo odlično.

Još jedan duet će sigrurno oduševiti i ludo zabaviti publiku i žiri - Neša i Halid kao Justin Timberlake i Timbaland (My love/Sexy back).

Neša i Halid kao Justin Timberlake i Timbaland / foto: prva tv
Neša i Halid kao Justin Timberlake i Timbaland / foto: prva tv

Ivan: Mene si fascinirao, sve si bolji i bolji ali Halidovi delovi “yeah” su me fascinirali. I dalje Halide Vaš osmeh pleni i ne može da se sakrije pod maskom, odmah smo Vas prepoznali. Zabavili smo se.

Vlado: Pohvalio bih koreografe koji su uložili vreme i trud, devojke su igrale fenomenalno kao i momci. Pohvalio bi i Halidove korake, a ti si bio sjajan ali ništa ti ne bi uradio da nije bilo Halida, davao ti je kontru.

neša i halid / foto: prva tv
neša i halid / foto: prva tv

Brena. Nagledala sam se raznoraznih šou programa, htela bih da pohvalim maskere, mogao bi da se pojavi čovek da mu publika oda priznanje. Neša je bio večeras zaista maestralan, drago mi je da možete da vidite koliko je teško biti i šoumen i pevač, koliko za ovaj posao treba kondicija ali svaka vam čast. Bili ste maestrani, svaka čast.

Ana: Nešo, da si još malo đuskao, verovatno bih se zaljubila u tebe. Ovo je bilo stvarno fantastično. Halide, konačno smo videli i kako ti đuskaš, bilo je super, stvarno si bio u ulozi.

Ana Grubin pojavila se u novom svetlu, a voditeljka Marija Kilibarda začinila je njen nastup. Njih dve nastupaju kao grupa Icona POP (“Emergency”).

ana grubin i marija / foto: prva tv
ana grubin i marija / foto: prva tv

„Samo smo jednom pogrešile“ nasmejala se Ana na kraju nastupa.

Vlado: Dobar nastup, Kilibarda dobija večeras vanredno 13 poena. Odlična koreografija i pesma, vas dve vesele, dobre ste bile.

Brena: Celo veče ne da uživam, nego je za mene ovo divno otkrovenje i počastvana sam što sam član žirija. Prvi put vidim prelepe, šarmantne, neverovatte voditeljke koje tako lepo pevaju i koje su sposobne za sve!

ana i mara / foto: prva tv
ana i mara / foto: prva tv

Ivan: Lepo je zateći prijatelje u ovako nezgodnoj situaciji, Kilibarda, đuskala si kao tetke koje se prime da znaju da igraju. S druge strane, pored tebe na bini, Ana ne može da bude loša. Maro ti si me obradovala kao i svakim tvojim nastupom, bila si super.

Ana: Toliko ste slatke zajedno da produkcija treba da razmisli da imate još jedan zajednički nastup. Ana je za mene najprijatnije iznenađenje, nije pevačica niti glumica, a pokazala se sjajno.

A sada pravi cunami - Danijel kao Ramštajn i pesma “Benzin”. 

Karakteristično za ovaj bend je pirotehnika, a produkcija je u potpunosti prenela na scenu TLZP njihov vatreni nastup tokom kojeg pevač pali kaskadera.
Koliko je performans bio dobar dovoljno govori činjenica da su žiri i publika ustali i aplaudirali Danijelu.

daniel kao ramštajn / foto: prva tv
daniel kao ramštajn / foto: prva tv

Brena: “Ja sam postala fan i Danijela i Ramštajna, znači idem na koncert. Ovo su jako teške glumačke uloge, ovo je šok za mene i želim da pohvalim Danijela i celu produkciju, koreografiju i paljenje, meni su trepavice spalei. Malo je reći da je on bio vanserijski i sjajan!

Ivan: strašno dobar nastup, inače bismo imali i pečenu prasetinu da si nas upalio. Tvoj nastup je bio izuzetan, jedan od najboljih ove sezone!

daniel kajmakosi kao ramštajn / foto: prva tv
daniel kajmakosi kao ramštajn / foto: prva tv

Ana: Ja sam u šoku! Najboji nastup tvoj do sada i najbolja gluma. Malo sam se uplašila i neka ti svaka imitacija sledeća bude sa ovakvom energijom.

Brena: Toliko je dobro odglumio ceo nastup, toiko je bio impresivan da sam rekla - ovaj će nas spaliti i jesi nas spalio kompletnim performansom. More then perfect.
Vlado: Apsoutno svi komplimenti za nastup, pirotehniku, mislim da je produkcija nadmašila sebe i mislim da znam kome moram da dam 12 poena.

Marija je najavila prvi tematski TLZP sledeće nedelje koji će biti posvećen najmlađima i njihovim roditeljima.

Nakon Danijelovog vatrenog nastupa ušli smo u mirnije vode. Suzana kao Ana Bekuta.

“Ana Bekuta je moja omiljena pevačica jer je samu sebe napravila, bez ičije pomoći. Nama je zajedničko to što smo samostalne, tražimo ljubav i to što se našao neko da ukroti to srce. Ima nekih pesama gde se ja rasplačem ali ne bi bilo lepo da se rasplačem jer žiri to ne bi razumeo”. Suzana je spremala čuveni Anin hit “Kralj ponoći” za koju kaže da je evergrin I da je tužna “svako od nas ima nekog ko nas muči, a stalno zaboravljamo da smo se zaljubili u te nepravilnosti”.

ana i suzana / foto: prva tv
ana i suzana / foto: prva tv

Usledili su gosti iznenađenja. Na scenu je prvo izašla Ana Bekuta...a među takmičarima, na fotelji je sedeo, a ko drugi do Mrka. Suzana se potom pridružila Ani koja je nakon zajedničke strofe sela do svog izabrannika.

ana bekuta i mrka / foto: prva tv
ana bekuta i mrka / foto: prva tv

Naravno, ni Suzana na sceni nije mogla bez svog Mrke, mladog glumca maskiranog u političara. Milutin naravno nije mogao da miruje, pa je izašao na scenu i prigrlio Suzanu, dok je njegov dubler prišao Bekuti.

suzana i mrka / foto: prva tv
suzana i mrka / foto: prva tv

Cela atmosfera ponela je Mrku te ga je Ana u jednom trenutku kroz osmeh prekorila: “Milutine, smiri se”.

Ivan Mrki: Može Palma u Jagodini da te napravi kao ovog dečka, eto ideje. Suzi, bila si odlična, maske su sve bile savršene večeras.

Vlado: Početak numere je bio fascinantan ali onda sam se oduševio i tvojom pojavom i maskom koja je perfektna. Naravno, Mrka je napravio ostatak zabave. Stvarno ste me zabavili, stvarno fenomenalno.

Vlado: Početak numere je bio fascinantan ali onda sam se oduševio i tvojom pojavom i maskom koja je perfektna. Naravno, Mrka je napravio ostatak zabave. Stvarno ste me zabavili, stvarno fenomenalno.

Brena: Večeras su produkcija, šminka, koreografija, scenografija, sve što spada u to, ovo je bilo vrhunsko veče…Ovo je bio šok za nas, da će se pojaviti i njen pratilac, to nismo očekivali. I da pohvalim Suzi koja je smršala fenomenalno, Suzi, svaka čast.

Ana: Ana je primer školskog pevanja, sa najlepšim trilerima. Uopšte nije lako pevati kao ona ali Suzana je uspela da nam dočara Anu, što pevanjem, maskom...

Sledi glasanje žirija:

Brena:

Suzana – 2
Ana Grubin – 3
Halid – 4
Đoša – 5
Dara – 6
Neša 7
Ivana 8
Nikola 9
Kaja 10
Danijel 12

Ivan:

Dara 2
Đoša 3
Suzana 4
Ana Grubin 5
Nikola 6
Halid 7
Neša 8
Kaja 9
Ivana 10
Danijel 12

Ana:

Đoša 2
Suzana 3
Halid 4
Ana Grubin 5
Dara 6
Nikola 7
Ivana 8
Kaja 9
Neša 10
Danijel 12


Vlado:

Dara 2
Đoša 3
Ana 4
Halid 5
Suzana 6
Nikola 7
Neša 8
Kaja 9
Ivana 10
Danijel 12

Glasanje takmičara:

Kaja 5 poena Neši
Nikola 5 Danijelu
Ivana 5 poena Danijelu
Đoša 5 poena Neši
Dara 5 poena Neši
Neša 5 poena Danijelu

Ana 5 poena Neši
Daniel 5 poena Neši
Suzana 5 poena Neši

neša bridžis pobednik / foto: prva tv
neša bridžis pobednik / foto: prva tv

Borba je bila neizvesna do samog kraja, isti broj poena imali su Neša i Danijel. Suzi je presudila, pet poena za Nešu Bridžisa.

Neša 1000 evra dodeljuje deci oboleloj od autizma, školi na Vračaru.

Zadaci za sledeću nedelju:

Đoša je Matilda
Suzana – Dobra vila iz Pepeljuge
Dara – Agatha Hannigan iz mjuzikla “Annie”
Ana – Annie
Halid – Minja Subota
Nikola – Pepeljuga, zla sestra
Ivana – Elza, “Frozen”
Kaja – Sebastian iz Male Sirene
Danijel – Justin Bieber
Neša – druga zla sestra iz Pepeljuge