3. sezona

7. epizoda

U studiju šoua TLZP nikad toplije, razigranije i veselije. Razlog tome su mališani kojima je u potpunosti posvećena epizoda i koji su ovog puta činili publiku. Na početku emisije, videli smo i fotografije članova žrija kad su bili mali.
14.04.2016. - 14:05h
Marija Kilibarda Foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Marija Kilibarda Foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Specijalni gost ove nedelje je proslavljeni košarkaški as - Dejan Tomašević koji se “udobno” smestio u stolicu” uz komentar:

“Voleo bih da je stolica malo viša i sto malo viši, da bih mogao da podvučem noge”, našalio se Tomašević.

Sa njim je došlo više od 200 mališana iz Pravoslavnog sportskog društva “Sveta Srbija”, a Deki je predsednik Upravnog odbora tog društva. 

Žiri spreman za večerašnji šou, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Žiri spreman za večerašnji šou, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

A došlo je vreme i za nastupe...

Ivana Peters

Ivana Peters sa ćerkom, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Ivana Peters sa ćerkom, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Uz najglasniju i najmlađu publiku koju su činili i članovi mnogih plesačkih i horskih sekcija, kao i đaci nekoliko škola, čarolija je mogla da počne. Prva je nastupila Ivana Peters kao Elza iz popularnog animiranog filma “Frozen”. Ona i njena ćerkica Sara otpevale su numeru “Let it go”.

“Detinjstvo je najlepši period života i ono se duboko ureže u podsvest. Deca su najbliža istini i iskonskom i to vremenom zaborave jer ih život primora na to i odvuče na drugu stranu”, kaže pevačica I dodaje “Najveći obožavatelj filma Frozen je moja ćerka Sara”.  “Ja ću glumiti devojčicu koja je pevala drugi deo pesme” nadovezala se Sara. Konstatacija svih je da je ćerka talentovana na mamu I da ima istu njenu boju glasa.

Ivanu i Saru pratio je sjajan hor iz Pančeva. Cela publika je bila na nogama i snažnim aplauzom pozdravila Ivaninu I Sarinu imitaciju. Mališani su bili oduševljeni baš kao i žiri.

“Da li se meni čini ili si ti pustio suzu Vlado”, pitala je Marija. Vlado je samo klimnuo glavom i rekao:

Vlado: Predivna je Sara i potpuno ista Ivana, bravo Saro. Svaka čast!

Ana: Večeras bih pohvalila Saru, svaka čast, mnogo lepo pevaš. Da budeš najmanje kao mama ili još bolja od mame.

Ivan: Odličan nastup, podsetio me je na mene i mamu jer ja pevam kao moja mama, a to znači nikako. A ti si pevala isto kao tvoja mama, super. Da pitam decu, je li ovo bilo dobro – usledo je vrisak i odobravanje iz publike.

Dejan: Hteo bih da se zahvalim Ivani i grupi Tap 011 za divno prijateljstvo. Jednom smo izgubili utakmicu u plej of-u i bio sam tužan, objasnio je Tomašević i dodao da su potom došli Tapovci u hotel i Đole koji je mu je napravio sendvič.

Suzana, Neša i Nikola

I Suzana Mančić je imala pojačanje na sceni, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
I Suzana Mančić je imala pojačanje na sceni, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Usledila je još jedna predivna bajka – “Pepeljuga”. Neša Bridžis i Nikola Rokvić kao dve zle sestre, Suzana Mančić kao dobra vila i specijalna gošća u ulozi Pepeljuge- Katarina Bogićevi, bivša učesnica TLZP-a.

“Nadam se da sam mojim ćerkama bila dobra vila i da sam im ispunjavala želje. S druge strane, ako njih pitate, one će reći da sam Hitler” prokomentarisala je Suzana odnos sa svojom decom.

Nešina ćerkica spremila je posebnu pesmu za svog tatu: “Nek’ drugi imaju nešto slično, mene moj tata ima lično”.

Tata Bridžis je obećao da će dati sve od sebe da mališane nasmeje i zabavi. I njemu i Nikoli je to pošlo za rukom. Nikola se na kraju sapleo i pao, a uzrok tome su bile haljina stegnuta oko članaka i visoke potpetice sa kojima naši takmičari nikako da se izbore.

Neša i Nikola imali su zanimljivu imitaciju, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Neša i Nikola imali su zanimljivu imitaciju, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Ivan: Sigurno da Pepeljuga nije u istoriji imala ružnije sestra nego sada. Mene je Neša oduševio, imaš ovde podršku prvog razreda iza mene. Dobro smo se zabavili.

Dejan: Na početku sam bio zbunjen, ko su ove dve ali svaka vam čast, nije lako glumiti žene.

Vlado: Pozdravio bih Monserat Kabalje, šalu na stranu, mislim da je Nikola večeras bio više Monserat nego onda i vas dvojica ste toliko bili u ulozi. Znaš kao ono kad odeš na ispit pa govoriš bolestan sam pa se razboliš, nemojte da se razbolite.

Ana: Mi imamo lepšu dobru vilu. I mlađu i lepšu. Magija je trajala do ponoći, a onda se otvorila zavesa i desila se surova realnost, dve zle sestre ali bili ste sjajni.

Đoša

Đoša je imao odličan nastup, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Đoša je imao odličan nastup, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Đoša je vraćen u školsku klupu putem uloge u mjuziklu “Matilda”.

“Ja nisam bio bucko kao mali, bio sam mršav” naglasio je Đoša I rekao da mu je najvažnije u ovoj numeri da deca prežive I da budu živa i zdrava – “nije važno ako pogrešimo”. Plesna škola Dance factory podržala je Đošin nastup. 

Ivan: Imao si veliku pomoć dece, Lea i Maša, dva svetska prvaka. Bila je super koreografija, lično ne znam kako bi bilo da nisi imao njih iza sebe ali bilo je dobro. Ima na kraju da ti naprave i trambolinu...

Dejan: Pitanje je gde nalazite ovako talentovanu decu? Svaka čast, uživam.

Vlado: Meni je večeras Đoša bio vrhunski. Stvarno me je iznenadio, imao je i vrhunske saradnike. Između 8 i 12 poena Đoša ima večeras od mene.

Ana: Ddopada mi se kako je večeras đuskao ali verujem da ti nije bilo mnogo teško s obzirom da si bio okružen ovom talentovanom decom.

Danijel Kajmakoski

Danijel kao Džastin Biber, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Danijel kao Džastin Biber, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Usledilo je opšte oduševljene devojčica iz publike kada je Marija Kilibarda najavila Daniela Kajmakoskog kao Džastina Bibera (Sorry/Love yourself)

Džastin je u jednom trenutku prišao Ani Kokić i sa njom zaplesao na sceni.

Ana Kokić prisetila se kako je biti na sceni TLZP, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Ana Kokić prisetila se kako je biti na sceni TLZP, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Ana: Hvala ti što si mi dozvolio da đuskam sa tobom, prošla imitacija je dospela do mnogih američkih i evropskih portala i samo tako nastavi

Vlado: Odličan si bio samo što ne mogu da nađem nikakvu slučnost sa Biberom. Bio si odličan.

Dejan: Kako uspete za pet-šest dana da uvežbate sve ovo? Zaista ste vanzemaljci.

Ivan: Pevao si fantastično iako ne slušam Džastina, uživao sam, ličio si na Sanju Doležal.

Ana Grubin i Dara Bubamara

Dara Bubamara je bila odlična, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Dara Bubamara je bila odlična, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

U mjuziklu „Eni“ zaigrale su Ana Grubin kao Aneta Hanigan i Dara kao mala Eni. I bile su fantastične!

Dara kaže za sebe da je detinjasta –“Mnogo sam luda, na nivou svog sina Koste”.

Dejan: Ana, čestitke, kad si ušla na vrata i ja sam se uplašio. Dara, ti si tako slatka, uklopila si se sa ovom dečicom tako da te vodimo kući s njima.

Dara Bubamara je bila odlična, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Dara Bubamara je bila odlična, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Ana: Oduševljena sam kako su to uradile. Mislim da je Dari skroz legla ova uloga, da se i ona sama oseća kao devojčica.

Ivan: Numera je bila izuzetna ja sam baš uživao. Pohvalio bih tvoju ćerku koja je učestvovala, nije pogrešila ni jednom.

Vlado: Ana, tvoj nastup je bio fantastičan ali bih da vam pokažem kako u šou biznisu nije sve kako izgleda – Daro, dođi da ti poljubim ruku. Svaka čast, odličan nastup i pohvalio bih ove fenomenalne devojčice.

Halid Muslimović

Halid kao Minja Subota,  Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Halid kao Minja Subota, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Halid Muslimović vratio nas je u zlatno vreme Zlatnog tobogana kao Minja Subota. Numeru “Išli smo u Afriku” pevao je ceo studio, a Halidu se na sceni priružio i lično Minja.

“Mnogo mi je zanimljivo i simpatično i možda bi trebalo da snimim neku pesmu za decu”, kaže Muslimović za izvođenje dečje pesme.

Vlado: Za nijansu mi je Minja bio bolji od Halida kao Minja i pohvalio bih Minju kako se drži, izgleda strava. Ostavljam danas Halidu, Đoši, Dari, Ani najbolje poene.

A na scenu je došao i pravi Minja Subota,  Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
A na scenu je došao i pravi Minja Subota, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

 

Dejan: Hvala Minji na divnim emisijama. Odična maska i potpuno si ušao u ulogu.

Ivan: Halide, odličan si bio, sve si bolji i bolji, dobra maska i taj tvoj osmeh koji ni jedna guma ne može da sakrije.

Ana: Halide ti si stvarno sve bolj i bolji i do kraja očekujem pravi bum.

Kaja

 Kaja je nastupala sa Mirkom Vasiljević, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Kaja je nastupala sa Mirkom Vasiljević, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Za kraj predivan Diznijev crtać – Mala Sirena. Specijalna gošća, glumica Mirka Vasiljević bila je ulozi lepe sirene, a pevačica Katarina Ostojić ušetala je na scenu crvena kao rak, omiljeni rak Sebastijan i naravno, čuvena numera “Under the sea”.

“Maštala sam kao devojčica da budem sirena ali ostvario mi se deo želje, nisam sirena već rak”, rekla je Kaja i dodala da je najlepši osećaj na svetu bio kada je rodila ćerku “ona je super devojčica, đak i mnogo je bolja verzija mene. Mnogo mi nedostaje Nikolina i ovaj šou posvećujem njoj”.

Mirka: Kaja je najbolja, nije što je moja ali je najbolja. 

Ana: Sad je seksi, raskošna, crvena žena. Stvarno je mnogo zanimljivo, nema veze što nisi neka seksi cica, jako je lepo, pogotovu što su deca uživala. Maska je odlična.

Ivan: Mene nisi vratila u detinjstvo zato što sam imamo 20 godina. Meni je ovo mnogo draga pesma, malo je oko teksta bilo problematično, u svakom slučaju mislim da si dala sve od sebe.

Vlado: Fantastinča bizarna farba je ono što me sprečava da ti dam 12 poena ali ti mogu sigurno obećati 2,3, 4, šalim se Kajo. Odična si samo je maska malo....zato si ti toliko dobro pevala, da si nas zasenila sve...

Dejan se ponovo osvrnuo na sjajan šou za mališane i dodao da su sa klincima u studiju i deca iz Kosovskog sela Pasjane koji su prvi put u Beogradu. Za sam nastup je rekao: Ne znam šta je bilo lepše, koreografija, scena ili ti Kajo, uživao sam. Fenomenalno i žao mi je što se sa tvojom numerom ovo završava.

Glasanje žirija:

Ana:
Kaja 2
Halid 3
Đoša 4
Ivana 5
Suzana 6
Dara 7
Danijel 8
Neša 9
Nikola 10
Ana 12

Ivan:
Kaja 2
Halid 3
Dara 4
Suzana 5
Đoša 6
Nikola 7
Neša 8
Ana 9
Danijel 10
Ivana 12

Vlado:
Kaja 2
Danijel 3
Halid 4
Suzana 5
Đoša 6
Neša 7
Nikola 8
Ana 9
Dara 10
Ivana 12

Dejan:
Suzana 2
Dara 3
Halid 4
Katarina 5
Ana 6
Neša 7
Danije 8
Đoša 9
Nikola 10
Ivana 12

Glasanje takmičara:
Ivana 5 poena za Kaju
Suzana 5 Dari
Nikola 5 poena za Đošu
Neša 5 poena Đoši
Đoša 5 Dari
Danijel 5 Đoši
Ana 5 poena za Đošu
Dara 5 Đoši
Halid 5 Đoši
Kaja 5 poena Đoši

Pobednik sedme epizode je Đoša koji je imao veliku podršku najmlađe publike u studiju. Nagradu u vrednosti od 1000 evra poklonio je Sergejevoj fondaciji “Produži život”. 

Pobednik je Đoša,  Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Pobednik je Đoša, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Imitacije za sledeću nedelju:

Halid – Mile Kitić

Kaja – Emeli Sande

Suzana – Madonna

Danijel – The prodigy

Neša – The prodigy

Dara – Madonna

Nikola – Toše Proeski

Ana – Džejms Braun

Ivana – Hanka Paldum

Đoša – Monty Pyton