Epizode

3. epizoda - Knez kao Senidah zasmejao sve do suza, Edita original Era Ojdanić - Petak, 18. oktobar

Ove večeri očekuje nas još veća i luđa zabava jer će kompletna ekipa, i maskeri i takmičari nadmašiti sebe. Keba, Ana, Pagonis, Edita, Aleksa, Knez, Željko, Ivana, Katarina i Daniel briljiraće u imitacijama, a žiri će zbog toga biti na teškim mukama.

17.10.2019. - 14:22h
Marija Kilibarda
Marija Kilibardafoto: Prva TV

Jednostavno je sve teže dodeljivati dvojke i trojke. Ovonedeljni specijalni član žirija je Viktor Savić koji je sa oduševljenjem pratio vrhunske performanse učesnika pete sezone omiljene emisije „Tvoje lice zvuči poznato“. Ipak, ovog poznatog glumca najviše je oduševila Marija Kilibarda, lepa voditeljka koja je u posebnom i malo drugačijem stajlingu, zasijala na sceni.

Šta je tačno oduševilo Viktora saznaćemo na programu Prve televizije od 21 sat, a videćemo i niz spektakularnih imitacija.

Kebi bi i Mik Džeger pozavideo na odličnoj fizičkoj kondiciji. Čovek turbo mašina nije stao ni sekund na sceni i baš kao sjajan roker Mik, oduševo je svoje kolege i žiri.

Mik
Mikfoto: Prva TV

Poznati sportista od skoro dva metra, Nenad Pagonis odlično se snalazio na visokim potpeticama kao vatrena Tina Tarner. On i Keba bili su sjajan tandem, prava energetska bomba po rečima žirija!

Ivana Peters sjajna kao Cardi B, a Daniel Kajmakoski donosi divne emocije i najlepše note iz Dalmacije kao Goran Karan.

Vrhunsku žurku priprediće ponovo Knez koji će zablistati u koži popularne pevačice Senidah. Fantastična maska i Knezova pojava u trikou izazvaće ovacije i šok publike, a žiri je „popadao“ od smeha.

Knez kao Senidah
Knez kao Senidahfoto: Prva TV

Uroš Đurić smatra da nema bolje ženske transformacije od Kneževe i da treba da promeni prezime u Caričić što je kod pevača izazvalo smeh i simpatičnu nelagodu uz komentar da ne preteruje jer ipak treba da se vrati u Crnu Goru.

Ana Kokić je bila lepša Bijonse od Bijonse, dok je Aleksa Jelić briljirao kao Bruno Mars.

Preslikana Bijonse
Preslikana Bijonsefoto: Prva TV

Ono što je potpuno šokiralo publiku i žiri jeste Editina transformacija koja je prevazišla sve dosadašnje. Edita kao Era Ojdanić zapalila je ceo studio, a njoj su se na bini pridružili i specijalni gosti koje niko nije očekivao.

Edita ili Era
Edita ili Erafoto: Prva TV

Katarina Bogićević, malo čudo iz Crne Gore, oduševiće mlađu puliku verodostojnom i sjajanom imitacijom mega zvezde Bili Ajliš.

Kao i u prethodnim sezonama, pobednici u svakoj epizodi osvajaju ček od 1.000 evra koji će proslediti u humanitarne svrhe.