Epizode

4. epizoda - Ko je prva štikla TLZP-a?

Večeras će svi takmičari omiljenog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ imati posebne zadatke - da u svojim imitacijama nadmaše svoje kolege iz prethodnih sezona. Oni će imati izazove koje smo već gledali u prethodnim sezonama, s tim što su ih izvodili drugi učesnici. Članovi superpostave imaće dodatni izazov: da budu bolji od svojih prethodnika u istim imitacijama.

 

24.10.2019. - 16:28h
Marija i Uroš
Marija i Urošfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Suze i smeh opisuju večerašnju atmosferu ovoj sjajnog šoua. Videćemo kakvi su junaci Zone Zamfirove Ivana Petrs i Knez, kakva je Katarina Bogićević kao Sia, kakav je Keba u zadatku Roki Horor Šou (Rocky Horror Show), kakvi su The Blues Brothers Aleksa Jelić i Željko Šašić i kakva je Ana Kokić kao Marchello. Svetski šampion u kikboksu Nenad Pagonis postaće jedna od omiljenih pevačica na Balkanu - Dragana Mirković. Pagonis je poznat kao najbolji pevač među sportistima i da ume visoko zapeva. Da li je ova imitacija zaparala ili bila uistinu muzika za uši saznaćemo večeras od 21h na Prvoj. Pevačica Pink donela je Ani Kokić ubedljivu pobedu. Videćemo da li će Edita uspeti da je nadmaši i kako će Ana prokomentarisati nastup svoje koleginice. Tamara Dragičević je prva izvela numeru Lejdi Gage „Aplauz“, a to ce večeras uraditi Daniel Kajmakoski.

Nema tajne da Knez i Keba najviše zabavljaju i žiri i publiku. Njihove transformacije u dame su urnebesne, a komentari žirija su sve otvoreniji i provokativniji na račun ova dva pevača koji to sve još uvek „muški“ podnose. Mirjana Bobić Mojsilović, specijalna gošća u žiriju večeras, oduševila se Kebinim nogama i njegovom urnebesnom pojavom u seksi halterima i korsetu. Uroš je i dalje ubeđen da je ipak Knez taj koji se najbolje transformiše u ženu, dok Dubravka uživa i ludo se zabavlja u svim njihovim nastupima.

Kao i u prethodnim sezonama, pobednici u svakoj epizodi osvajaju ček od 1.000 evra koji će proslediti u humanitarne svrhe.