Epizode

6. epizoda - Takmičari u duelima; Keba se ponovo povredio, Šašić proslavio rođendan sa kolegama

U šestoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ učesnici će imali posebne zadatke - da se nadmeću u duelima, nastupajući u paru, pevajući istu pesmu i imitirajući istog izvođača kao i njihov partner.

08.11.2019. - 14:47h
Uvek prelepa
Uvek prelepafoto: Prva TV

Veče „okršaja“ obilovaće sjajnim imitacijama koje su učesnici vredno uvežbavali ovih dana.

Ivana Peters i Katarina Bogićević, dva sjajna vokala nadmetaće se u imitaciji još jedne fantastične pevačice – Marije Šeriović ali i čuvenog PSY. Otkrićemo i zašto je žiri želeo da se ovaj nastup nikada ne završi.

Novina u ovoj epizodi je i to što će žiri odmah nakon komentarisanja duela morati da se opredeli za jednog takmičara, odnosno da da poen onom ko je po njihovom mišljenju bio bolji u nadmetanju.

Ana Kokić i Edita Aradinović doneće dah Brodveja na našu scenu pevajući Stingovu pesmu „Roxanne“ iz mjuzikla „Moulin Rouge“.

Danijel Kajmakoski i Aleksa Jelić nastupiće kao kralj pop muziike Majkl Džekson i jedan od najlepših vokala regiona, Toše Proeski.

spreman za ulogu
spreman za ulogufoto: Prva TV

U još jednoj borbi „1 na 1“ našli su se Keba i Knez kao Esma Redžepova i Džejms Braun. Nesrećnim sticajem okolnosti, tokom izvođenja numere Keba se sapleo na sceni i povredio rame, ali je hrabro izdržao do kraja nastupa, baš u stilu druge pesme „I feel good“. Međutim, bol se pojačavala pa je Keba morao da potraži medicinsku pomoć i napusti dalje snimanje.

U ringu će se naći Nenad Pagonis i Željko Šašić koji će doneti apsolutno ludilo u studio imitirajući legendarnu rok grupu AC/DC.

Srećan rođendan!
Srećan rođendan!foto: Prva TV

Šašiću je ovo bilo posebno snimanje jer je baš tog dana proslavljao svoj 50. rođendan, a cela ekipa ga je obradovala brojnim poklonima, zagraljajima i poljupcima.

Žiri sa specijalnom gošćom Tamarom Dragićević
Žiri sa specijalnom gošćom Tamarom Dragićevićfoto: Prva TV

Specijalna gošća u žiriju ove nedelje je poznata glumica i učesnica prve sezone TLZP-a, Tamara Dragičević. Ne propustite sjajan šou u petak, 8. novembra od 21 sat na Prvoj.