Epizode

7. epizoda - Edita zasenila kao Stiven Tajler, Knez nasmejao sve kao harizmatična Neta, pobednica Evrovizije 2018.

Večeras nas očekuje još jedna spektakularna zabava u najhumanijem i najveselijem šouu „Tvoje lice zvuči poznato“. Veliki hitovi nizaće se na sceni koja zrači dobrom energijom, a ove nedelje specijalna gošća u žiriju je legenda pop-rok scene Slađana Milošević.

14.11.2019. - 15:05h
Slađana Milošević, specijalni član žirija
Slađana Milošević, specijalni član žirijafoto: promo

Učesnici će briljirati u sjajnim numerama, Nenad Pagonis će biti ovog puta u koži Džoa Kokera.

Pobednica Evrovizije
Pobednica Evrovizijefoto: Prva TV

Fantastični Knez ponovo u ženskoj odeći i donosi duh Evrovizije iz prethodne godine kao čuvena Neta. „Mrtva trka između tebe i Kebe ko je imitirao više cica“, prokomentarisao je Uroš.

Zbog povrede koje je Keba ponovo zadobio tokom nastupa u prethodnoj epizodi, produkcija je morala da zameni uloge te će se poznati pevač naći u mirnijoj pozi i doneti najlepše zvuke ljubavnih balada kao čuveni šansonjer Dragan Stojnić.

Prodidži
Prodidžifoto: Prva Tv

Ana Kokić briljiraće kao Prodidži, Daniel Kajmakoski biće urnebesan u ulozi Lizo, a videćemo i kako fantatično tverkuje u venčanici.

Ivana Peters je neprikosnovena u svim nastupima i ovaj put će se naći van svog muzičkog pravca. Nastupiće kao folk diva Ana Bekuta, dok će njena koleginica u originalu imitirati rokera Stivena Tajlera iz grupe Aerosmit.

Katarina Bogićević i Aleksa Jelić doneće nam magiju iz filma “The Greatest Showman“ i numeru ,,Rewrite the stars“. Saznaćemo i ko bolje imitra Dina Merlina, Željko Šašić ili Bane Mojičević.

Priprema za Merlina
Priprema za Merlinafoto: Prva TV

Ne propustite sjajanu zabavu u petak, 15. novembra od 21 čas na Prvoj