Epizode

Ivana Peters i Daniel Kajmakoski - POBEDNICI SUPERFINALA TLZP!

Ček od 25.000 evra koji je pripao Timu 3. sezone, Ivana Peters i Daniel Kajmakoski odlučili su da doniraju dvogodišnjem dečaku Urošu Matoševiću. Takođe, i celokupan novac od SMS poruka biće prosleđen u humanitarne svrhe.

20.12.2019. - 21:04h

 

Pobednici!
Pobednici!foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Marija Kilibarda otvorila Superfinale!
Marija Kilibarda otvorila Superfinale!foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Nakon što je pozdravila gledaoce, voditeljka Marija Kilibarda objasnila je da svi prihodi od sms glasova odlaze u humanitarne svrhe. Svoje zarade od sms glasanja, odrekli su se Telekom, Telenor, VIP, Comtrade, TV Prva, Radio Televizija Republike Srpske, Federalna Televizija, Televizija Sitel i produkcijska kuća Emotion. Lidl večeras dodeljuje ček od 25.000 evra pobedničkom timu sezone, koji će dalje proslediti ovaj novac u humanitarne svrhe. Publika će ovog puta izabrati pobednički tim, a sav prihod od glasanja ide u humanitarne svrhe. Pobednika bira publika iz Srbije i regiona (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija) svojim SMS glasovima. 

Članovi žirija
Članovi žirijafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Na zatvaranju Supersezone Dubravka Mijatović, zbog unapred zakazanih obaveza, neće sedeti sa svojim kolegama Dušanom Alagićem i Urošem Đurićem, ali će se zato u žiriju naći dva specijalna člana žirija - ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i pevač Haris Džinović.

Pagonis
Pagonisfoto: Prva TV

Večeras nastupaju timovi: tim 1, tim 2, tim 3, tim 4. sezone i Tim produkcije TLZP. Glasaju samo gledaoci i to za timove.

Sve poene koje su naši učesnici u prvih 11 epizoda pridobili od žirija, jedni od drugih i prošlog petka i od gledalaca, zaradili su za početno stanje timova,

Pretvorili smo sve te krupne brojke u poene od 7 do 12 (bez 11) i timska tabela izgleda ovako:

foto: Prva TV

Za nagradu od 25.000 eura, takmičiće se pet dobropoznatih timova. 

Biće ludo!
Biće ludo!foto: Prva TV

Ko će biti pobednik Supersezone, videćemo na kraju ove večeri. Tako ćemo i dobiti odgovor na pitanje kojim smo počeli Supersezonu: koja je sezona bila najbolja od prethodne četiri?

Prvi nastupaju članovi Tima 4 - fantastični Edita Aradinović i Nenad Pagonis kao Majli Sajrus i Bili Ajdol.

Edita kao Majli
Edita kao Majlifoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Pagonis kao Bili Ajdol
Pagonis kao Bili Ajdolfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

"Ti si srce ovog šoua", rekla je Edita Urošu Đuriću, koji je njenu imituaciju Majli Sajrus ocenio rečima: "Tvoja Majli Sarus je bila vanvremenska".

Haris Džinović je pre svega bio oduševljen energijom Tima 4, posle čega je usledila retrospektiva svih Editinih i Nenadovih nasupa nastupa u ovoj sezoni.

Tim produkcije, Nenad Knežević Knez i Željko Šašić, transformisaće se u prave operske velikane Andreu Bočelija i Lučano Pavarotija.

Željko i Knez kao Bočeli i Pavaroti
Željko i Knez kao Bočeli i Pavarotifoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

"Ne znam da li bi i originali bili ovakvi", rekao je oduševljeni Haris Džinović koji je ostao zapanjen Nenadovom i Željkovom izvedbom, baš kao i Ivica Dačić: "Vi ste legende, kad sam bio mali, ja sam slušao vas." duhovito je prokomentarisao ministar.

"Ja sam toliko ponosan što vas poznajem" rekao je Uroš, i dodao da ne može da veruje da je druženju došao kraj. Dušan je podsetio da su ovaj maestralni nastup Nenad i Željko pripremali samo pet dana.

Tim sezone 2, Katarina Bogićević i Dragan Kojić Keba, nastupaju kao popularna bosanskohercegovačka grupa Dubioza kolektiv.

Kaća i Keba kao Dubioza kolektiv
Kaća i Keba kao Dubioza kolektivfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Ivica Dačić je bio iskreno oduševljen Kebinim i Kaćinim nastupom: "Ja sam iznenađen ovim spektaklom koji ste napravili" rekao je on i dodao da je ovo bio najzahtevniji izazov koji su njih dvoje izveli do sada. Oduševljenje su podelili i ostali članovi žirija, a onda smo se podsetili i svih prethodnih nastupa ovog sjajnog dvojca.

Tim 1 u čijem sastavu su Ana Kokić i Aleksa Jelić, spreman je da zapali scenu kao temperamentna Šakira i španski muzičar Alehandro Sanc.

Aleksa i Ana kao Alehandro i Šakira
Aleksa i Ana kao Alehandro i Šakirafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

"Aleksa ovo sam čekao od tebe da vidim, ti si senzacionalan bio! Bio si takav mačo da ja nisam mogao da verujem, a precizan do bola!" - rekao je oduševljeni Uroš.

Srpska Šakira je jednako oduševila i Dačića i Džinovića koji su imali samo reči hvale za prelepu i pretalentovanu Anu Kokić, a Haris je čak izneo i predviđanje šta će se desiti sa pravom Šakirom ukoliko Pike bude gledao šou.

Ivana Peters i Daniel Kajmakoski koji čine Tim sezone 3 predstaviće nam se kao Neli Furtado i Džejms Morison.

Daniel i Ivana
Daniel i Ivanafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Dušan Alagić je posle Ivaninog i Danielovog nastupa prokomentarisao da nije ni čudo što su baš njih  dvoje na vrhu tabele. 

Uroš je bio mišljenja da su na početku šoua Peters i Kajmakoski bili rezervisani, a da su u poslednjih nekoliko epozoda "eksplodirali", te da su večeras zvučali bolje od originala!

Takmičarski deo je završen, linije za glasanje su otvorene, a žurka se nastavlja. Videćemo još 4 nastupa - revijalne prirode. 

Ivica Dačić
Ivica Dačićfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Ivica Dačić uzeo je mikrofon, izašao na scenu TLZP i uz zvuke violine otpevao pesmu Halida Bešlića "Romanija". Nakon Džinovićeve ocene Dačićevog pevanja, voditeljka je zamolila ministra da otpeva i neku Harisovu pesmu. Posle ovacija publike, na sceni mu se pridružio i Haris!

Dačiću se na sceni pridružio Haris Džinović
Dačiću se na sceni pridružio Haris Džinovićfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Posle nastupa, gledaoci su bili u prilici da još jednom pogledaju "najbolje transformacije u suprotni pol".

Atmosfera na vrhuncu!
Atmosfera na vrhuncu!foto: Prva TV

Posle prvog preseka glasanja odlučeno je da takmičenje ne nastavljaju Tim 4 - Edita i Pagonis, kao ni Tim sezone 2 - Keba i Katarina.

Mikrofona se latio i Dušan Alagić koji je izveo numeru Vlada Georgieva "Anđele", dok nas je Uroš Đurić podsetio jednog velikog hita!

Dušan, Uroš i Marija
Dušan, Uroš i Marijafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Posle drugog preseka glasanja iz borbe za superfinalistu ispali su Ana Kokić i Aleksa Jelić. U igri su i dalje Tim produkcije Knez i Željko i Tim sezone 3, Daniel i Ivana.

Posle genijalnog nastupa Marije Kilibarde u kome su joj pomogli glumica Maja Mandžuka i Bane Lalić na sceni TLZP nastala je luda žurka! Čim je uspela da dođe do daha, voditeljka je proglasila i kraj glasanja.

Pobednici su Ivana Peters i Daniel Kajmakoski. Ček od 25.000 evra odlučili su da doniraju za lečenje dvogodišnjeg dečaka Uroša Matoševića za kog su saznali na internet stranici budihuman.rs.