Vesti

Ko ima bolje noge - Neša ili Dara?

U četvrtoj epizodi popularnog humanitarnog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, duet koji je podigao žiri na noge, bio je “Barselona” u izvođenju Ivane Peters kao čuvenog Fredija Merkjurija i Nikole Rokvića kao španske operske dive Monserat Kabalje.
25.03.2016. - 12:24h
Barselona za sva vremena
Barselona za sva vremena

Fenomenalna maska, kostim kao i sjajna pevačka interpretacija zaslužile su višeminutni aplauz, a uprkos tome što se preznojavao ispod nekoliko kilograma sunđera, Nikola se zahvalio produkciji što mu je omogućila da izgleda i oseća se kao primadona.

Onaj ko je razmrdao publiku u studiju bio je Goran Bregović, odnosno Daniel Kajmakovski, u potpunosti skinuvši pokrete popularnog balkanskog muzičara izvodeći njegovu energičnu pesmu “Kalašnjikov” a u pratnji orkestra “Danijela”.

Neša kao Dara
Neša kao Dara




A da Dara Bubamara vidi “samu sebe” na sceni postarao se komičar Neša Bridžis koji je zajedno sa reperom Cvijom izveo njihov duet “Noć za nas”. Tverkovao je Neša, uvijao kukovima u pratnji zgodnih plesačica… I na kraju dobio kompliment od Ivana Ivanovića da ima bolje noge od “original Dare” ... A šta mu je Radojka Adžić odgovorila, saznajte u nedelju 27. marta u 21h na TV Prva.

Foto: Aleksandar Krstović