Vesti

Ana Grubin kao zavodljiva mačkica Nikol Kidman pobedila u petoj epizodi TLZP

Divni nastupi, sjajne imitacije i odlične maske gledali smo u petoj epizodi šou programa TLZP. Pobednički ček od 1000 evra osvojila je Ana Grubin za ulogu Satin koju je u mjuziklu "Mulen ruž" igrala Nikol Kidman.
03.04.2016. - 22:54h
Ana zasluženo pobedila
Ana zasluženo pobedila

Sjajna, zavodljiva, razigrana, pevački na visini zadatka, Ana je bila izvanredna partnerka Nikoli Rokviću koji je glumio originalnog Juana Mekgregora. Njih dvoje, uz svesrdnu pomoć Đoše i još 70 igrača, napravili su spektakl na sceni dostojan pravog „Mulen ruža“.

U finalu ovog nastupa, produkcija je iznenadila Nikolu Rokvića. Umesto Ane uveli su njegovu pravu verenicu Bojanu Barović, što ga je iznenadilo, ali ga nije omelo da svoju ljubav strasno poljubi.

Bojana Barović iznenađenje
Bojana Barović iznenađenje

I ostali nastupi takmičara su zabavili publiku.

Dara Bubamara imala je savršenu masku Vlade Georgieva, sa kojim je i pevala zajedno na sceni njegov hit „Tropski bar“, uz Nigorovu zdušnu pomoć. Dara je najavila „ludilo“, i napravila je ludilo.

U baru
U baru

Neša Brižis je pevao hit grupe Who see „Đe se kupaš“. Okupao se na sceni TLZP u bazenu pored zgodnih igračica, plivačica, a pridružio mu se i originalni pevač – Mario. I ovaj nastup zagrejao je publiku.

Đe se kupaš
Đe se kupaš

Kaja je dobila potpuno drugačiji zadatak. Pokazala je da je odlična pevačica i da može sjajno da peva i narodnjake. Kao Halid Bešlić sa izuzetnom maskom napravila je kafansku atmosferu i zapevala zajedno sa publikom.

Kafanski
Kafanski

Sjajna je bila i Ivana Peters u ulozi Šakire, kao i Suzana Maničić kao džepna Venera Kajli Minog.

Za Daniela Kajmakoskog kao da su rezervisane ženske uloge. Ovog puta pripala mu je haljina Karoline Gočeve u kojoj se sjajno snašao.

Nove imitacije gledaćemo već sledeće nedelje u istom terminu od 21 sat. Do tada se podsetite najboljih nastupa OVDE.