Vesti

EKSKLUZIVNI INTERVJU SA SEVERINOM ZA SAJT PRVA.RS

Severina: Jedva čekam da vidim kakva sam!

Dok se sprema za seriju koncerata i nastavak turneje „Dobrodošao u klub“, Severina je našla vremena da se oproba i u ulozi gostujućeg člana žirija u šou „Tvoje lice zvuči poznato“. Lepu Splićanku će u drugoj epizodi imitirati prošlonedeljna pobednica Tamara Dragičević, a u ekskluzivnom intervjuu za sajt Prve, Severina otkriva koga ona voli da imitira, da li bi ulogu žirija zamenila za ulogu takmičara i gde će se održati njeno „krunisanje“?
15.10.2013. - 14:50h
severina/foto: arhiva prva tv
severina/foto: arhiva prva tv

 Kakva su tvoja očekivanja od gostovanja u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato"?

- Ne znam šta da očekujem, ulazim u avanturu, ali čim se ljudi preoblače u neke druge ljude, sigurna sam da će biti opušteno. Čini mi se da je koncept jako dobar, a pošto učestvuju poznati ljudi, verujem da mora biti smešno. Gde su mladi tu je šala, a gde je šala, tu sam i ja!

Koga ti voliš da imitiraš?

- „Neko imitira nekog kroz, pesmu, muziku, stih..." Kao mala sam imitirala Josipu Lisac, ali to nije mnogo teško, ona je pogodna za imitiranje, i glasovno i vizuelno. Imala sam 14 godina kada sam sa „Pesmom o jednoj mladosti" pobedila na takmičenju pevača amatera u Daruvaru i tako proputovala bivšu nam državu. Na račun te Josipine pesme sam dobila i prvu kristalnu vazu koja još uvek stoji u vitrini moje majke.

Kada bi dobila poziv da u sledećoj sezoni budeš jedan od takmičara, da li bi pristala?

- Pozovite me! (smeh)

U subotu ćeš se i ti naći na „meti" imitatora...

- Jedva čekam da napokon vidim kakva sam! (smeh)

Da li i ova kruna koja je danas deo tvog stajlinga ima veze sa tvojim novim singlom „Hurem"?

- Poklonu se u zube ne gleda, morala sam da je stavim! (smeh) Samo još krunisanje moramo negde da obavimo, možda na Prvoj?!

severina/foto: arhiva prva tv
severina/foto: arhiva prva tv