Vesti

Boris Milivojević: Nisam očekivao da ću se ovako zabavljati!

Boris Milivojević ekskluzivno za Prva.rs govori o svojim utiscima o emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, kako se on provodi, šta je najlepše, a šta je najteže i kakva je atmosfera iza kulisa.
22.10.2013. - 15:37h
boris milivojević/foto: arhiva prva tv
boris milivojević/foto: arhiva prva tv

U prošloj epizodi duboko te dirnula pesma Đoleta Balaševića „Ne lomite mi bagrenje". Na sceni se videlo da pevaš sa puno emocija, ali je maska bila problem...

„Glas i stas nisu bili rđavi, maska je presudila. Možda i Đoletovo držanje koje nije bilo atraktivno za žiri, a što se mene tiče, ja sam bio zadovoljan svojom imitacijom."

Ima li neko sa kim si se baš zbližio od učesnika?

„Sa Sky Viklerom se poznajem od ranije, tako da sa njim provodim najviše vremena, a što se ostalih tiče, super se zabavljamo."

Kakva je atmosfera iza kulisa?

„ Ja se lično ne družim sa tim ljudima, tako da je ovo za mene novo iskustvo. Dosta vremena provodimo zajedno, upućeni smo jedni na druge. Iskreno, nisam očekivao da su ti ljudi toliko zabavni."

Videli smo da ti imitacije nisu problem, šta ti najviše smeta?

„Najgore od svega je čekanje. Najduže se čeka dok dođemo na red. Ceo dan smo tamo, da bi izveli svoj nastup za 3 minuta."

Na pitanje kako se snašao u ulozi Tine Tarner, Boris nam je rekao da su mu štikle bile najveći problem. Kako je izgledao i da li je obrijao noge, videćete u subotu, a u galeriji pogledajte Borisa na sceni i iza scene.