Vesti

Neša Bridžis otkriva: Često sam izgledao kao trandža, pa su počeli da me saleću muškarci

Večeras je veliki test za sve takmičare, polufinalno veče nakon kojeg ćemo znati imena petoro takmičara koji prolaze dalje u finalnu emisiju. Šta o novoj epizodi, svojoj ulozi, ostalim takmičarima misli simpatični stand-up komičar?
15.05.2016. - 14:11h
Neša i Kaja
Neša i Kaja

Kao i uvek, Neša je iskren i duhovit u odgovorima. O tome da li bi voleo da prođe i ko su mu favoriti: „Daniel, Kaja i voleo bih da u finalu vidim Anu Grubin. Ivanu Peters ne mogu da komentarišem jer je ona vanserijska proizvodnja, ne znam da li sam toj ženi ikada dao neki poen jer sam više bio usredsređen na one koji su uslovno rečeno „slabiji“ pa sam mislio da njima treba podrška“.

Neša otkriva i koji takmičari su najveći štreberi: „Imamo dva štrebera u ekipi – Nikolu Rokvića i Daru Bubamaru. Dara je ozbiljan šreber, u avionu ili studiju, gde god da je... samo buba, buba, buba, stvarno se trudi, baš je iznenađenje i gotivim je. Nikola je ono znaš, možda bih mogao da naučim od njega da budem disciplinovaniji da se više posvećujem. Nisam pevač ali sam odličan improvizator i onda to nekako krpim i provlačim. Nema zabušanata, svi se nekako snalazimo. Sad sam radio Stromaju i ubedio sam ljude da je to francuski, a to je bio neki moj francuski. Uspeo sam u tome ali sam se unapred izvinio ljudima koji znaju ovaj jezik jer ovo moje veze sa životom nema“.

Neša kaže da se pred polufinale oseća veća tenzija, da je napetost prisutna ali da je to normalno jer program ide uživo. Najviše se tokom ove nezaboravne avanture zbližio sa Danielom – „Baš smo se skapirail, dva pozitivna ludaka, energetski smo braća, sa Kajom sam super, Anom, Đošom, Halidom... Što se tiče žirija – „Ivanović mi se dopada, ne znam da li se ja njemu dopadam ali gotivim njegov rad od početka, naročito dok je bio u Keš takstiju. Mangup sa Voždovca koji ima brz i inteligentan humor što se meni dopada, brzo mu radi mozak, realan je u ocenjivanju, kod mene je par puta ono – a baš sam se potrudio. Možda očekuje više od mene, bičuje me da bih bio bolji“, kroz osmeh komentariše Bridžis.

„Vlado – on ima taj neki stakleni pogled koji ne mogu da provalim. Nekad je realan, nekad nije. Dao mi je dao 2 poena na Stromaji gde sam se ja raspao ali kapiram zbog psovki na kraju koju sam izgovorio jer sam prsao, sve mi je poispadalo tokom nastupa, a ozbiljno sam se potrudio – koreografski, tekstualno nisam, to sam improvizovao“, iskren je Bridžis i dodaje: „Ana je žena lav, zmaj, posvećena, dolazi na probe, pomaže nam sve što treba, meni je čak kupila neku rusku traku koja mi je pomogla da saniram rebro koje sam povredio. Ja sam najušinutiji čovek u TLZP-u, imam brdo sportskih povreda koje se ovde obnavljaju. Prodigy, Justin Timberlake gde se od mene traži da letim preko publike....“

Sa koleginicima
Sa koleginicima


Najviše ga je oduševila maska Prodidžija, zatim Nikola Rokvić kao Monserat i kao EKV – „super je bila Ivana kao Halid, glasovno i pokretima je podsećala na njega. Najsmešnija maska bila je Šabana Šaulića i Daniel, jeste Šaban ali njega nekako neće maska, ima te specifične okice i jednostavno ga neće maska. Ana kao Džejms Braun, Kaja kao Rijana, tu mi je bila perverzno gotivna...“.
Neša priznaje da se navikao na žestok tempo rada: „Ovo je centrifuga koja nas je uvukla, malo smo se navikli na ludilo i uhvati me panika kad imam više vremena, ne znam šta da radim“.

A šta mu je donelo učešće u TLZP-u: „Donelo mi je turneju, idem za Ameriku i Kanadu, idem u preko 40 gradova, mada, to je i pre ovoga bilo...ozbiljno sada, disciplinu, odgovornost, publika koja me nije upoznala imala je priliku da vidim ko sam, čime se bavim, većini sam se dopao, u stvari svima sam se dopao, šalim se...prepoznaju me sad na ulici, kad mi se pokvari auto pa uđem u prevoz i tu nastane haos, nekad neko dobaci što nije prikladno, Knez Mihailovom ne smem da idem“.

Smatra da su najveći tremaroši on i Ana Grubin: „Mene trema uhvati na kašalj, odvali me, bukvalno umrem pre nego što stanem na scenu i kada se digne taj lift, prođe....

Na pitanje da li sada ima više obožavateljki, Neša ponovo u svom komičarskom stilu odogovara: „Produkcija mi je davala takve zadatke gde ozbiljno izgledam kao trandža, tako da su počeli i muškarci da me saleću ali moj fazon su žene, devojke, ravna stopala bez palca u levo “.

Nešu Bridžis su svi takmičari zavoleli upravo zbog svoje sponatnosti i otvorenog stava. Jedna od njih je i Kaja: „Postoje ljudi koje stvarno volim i koji me lično uveseljavaju ali van tog ličnog – Neša Bridžis, njegovi nastupi me uveseljvavaju, Ana Grubin je pokazala nešto što nisam ni sanjala da može. Neša je imao prilično zahtevne zadatke i bio u panici svaki put i da je on bio taj koji je štrebao, bar sam ja takav utisak stekla. Đoša ide sve na šarm i duhovitost“, prokomentarisala je Kaja učesnike.