Vesti

Kaja: Ne trpim kritiku, ali držim se gospodski

I Kaja se kao i svi drugi takmičari nada prolasku u finale: "Volela bih da prođem u finale ali se ne opterećujem plasmanom“, kaže lepa pevačica i na pitanje ko je najveći tremaroš u ekipi odgovara: „Mislim da sam ja najveći tremaroš. Užasno želim da sve bude perfektno, da zablistam na sceni i onda me to valjda preoptereti. I sad me trema hvata kad pomislim na nedelju i na live....“.
15.05.2016. - 14:24h
Kaja
Kaja


Kada je reč o žiriju, Kaja smatra da su dobri kao i da niko nije imun na njihove kritike: „Kad im se dopadne pesma ili žanr, onda daju više poena. Kritike pogađaju....ja malo ne trpim kritiku ali držim se, trpim, ćutim, držim se gospodski koliko god mogu“.

Kaji su se najviše dopale maske Prinsa i dopalo joj se kako je Daniel to izveo, a i Đoša kao Luis: „Bila sam u potpunom šoku kada se Đoša pojavio na sceni“. Od svojih intepretacija najviše je bila zadovoljna ulogom Nine Simon i Sema Smita, dok joj je najteža bila imitacija raka iz „Male sirene“ i Pink u smislu fizičkog napora zbog silnih vratolomija koje je morala da izvede i savlada strah od visine: „Imala sam krize, plakala sam, da li ću uspeti da izvedem ali je na kraju dobro izgledalo“.

Ekipa na probi
Ekipa na probi


Kaja smatra učešće u TLZP-u neprocenjivim iskustvom: „Donelo mi je ono što sam ja htela, da me ljudi vide u pravom svetlu, šta i koliko sve mogu, to mi je bio cilj. Sve više od toga je dobro došlo. Upoznala sam ljude sa kojima ću biti u kontaktu, ovo je ozbiljna mašinerija koja detaljno radi na svakom scenskom nastupu“.