Vesti

Neša Bridžis: Nadam se finalu, ALI...

Pre polufinalnog nastupa razgovarali smo sa Nešom Bridžisom. Otkrio nam je kako se oseća sada kada se šou program Tvoje lice zvuči poznato približava kraju, da li mu je učešće otvorilo neka vrata ali i ko su mu favoriti...
15.05.2016. - 21:56h
Neša Bridžis
Neša Bridžis

Kakav je osećaj sada kada se približava kraj?
Divan. Osećaj je predivan! U ovih dva tri dana što smo sada imali viška baš sam se čudno osećao. Nešto sam se uznemirio falila mi je ova frka. Šta posle ovoga. Navikli smo jedni na druge. Faliće mi. Trenutno sam na 50 – 50, 50 da sezavrši i 50 da se ne završi.

Dolazi li se u ovaj šou program s namerom da se nešto posle uradi?
Ja sam u svom poslu stand up komičara ostvaren, a ovaj šou program je vetar u leđa da me ljudi koji me ne poznaju upoznaju, što je opet dobro za moj posao. Nastupi su posećeni, dobra je atmosfera i to je negde i bio moj cilj. Pretvorio sam ovo u svoju ličnu pobedu.

Je l’ se otvaraju vrata?
Da. Da ne ispadne da se hvalim ali ovaj šou donosi ogromu popularnost. Imam neke varijante za Ameriku i Kanadu, već polako putujemo.

Koja ti je bila najteža uloga, a koja ti se najviše svidela?
Eminem je bio definitivno najteži, a najsmešnije je bilo odraditi Daru Bubamaru. Mogao bih da izdvojim i Stromaju. On je baš bio težak.

Nadaš li se ulasku u top pet?
Da. Slagao bih te ako bih rekao ne. Ali i ako ne bude ništa od toga, moja lična pobeda je najvažnija.

Ko ti je favorit?
Daniel, Kaja, Ivana Peters ali je ona vanserijska proizvodnja. Voleo bih da vidim tu i Anu Grubin i Daru Bubamaru. I Nikola je tu naravno.