Vesti

Izabrano petoro finalista TLZP, Kaja pobednica polufinalne epizode

Na osnovu glasova publike, žirija i ostalih takmičara, u finale odlaze Kaja Ostojić, Ivana Peters, Nikola Rokvić, Danijel Kajmakoski i Neša Bridžis. Njih petoro gledaćemo sledeće nedelje od 21 sat u borbi za pobedu i nagradu od 25 000 evra koja će biti prosleđena u humanitarne svrhe.
16.05.2016. - 00:42h
Kaja pobednica polufinalne epizode
Kaja pobednica polufinalne epizode

Ovo je bila poslednja epizoda u kojoj smo gledali svih deset takmičara i prva epizoda u kojoj su nastupali uživo. Ponovo su oduševili i imitatorskim sposobnostima, pevačkim kapacitetom i sjajnim scenskim nastupima.

Desetoro
Desetoro



Kaja, koja je i otvorila takmičenje pesmom „Hello“ od Adel, osvojila je najviše glasova žirija i takmičara i postala pobednica polufinalne epizode, a ček od 1000 evra uručiće ženi oboleloj od raka.
Gledali smo i Danijela kao pop kralja Majkla Džeksona, Nikolu kao šašavog Robija Vilijamsa, Ivanu u kožnjaku Teljor Svift, i Nešu u mjuziklu „Kosa“.

Budući da su dobili najmanje glasova Dara, Suzana, Halid, Đoša i Ana neće imati mogućnost da se bore za titulu najboljeg. Ipak, svako od njih dao je poseban pečat takmičenju.

Upravo neki od izbačenih takmičara zablistali su u ovoj epizodi, tako da je Đoša oduševio publiku i žiri kao Brajan Džonson, frontmen hevi metal grupe AC/DC. Halid je dobio mogućnost da peva sa bendom i da emotivno iznese sevdalinku „Ne klepeći nanulama“. Ana Grubin je oduševila žiri, i posebno Vladu Georgieva ulogom Jelene Rozge i kapacitetom, za kako se Vlado izrazio „histeriju“. I Suzana je imala odličan nastup kao Manjifiko, a i Dara koja je nastupila zajedno sa Acom Lukasom.

Prema bodovnom stanju nakon polufinalne epizode prvoplasirani je Danijel Kajmakoski. 

Danijel
Danijel

I u finalu publika će takođe odlučivati i imati presudan glas.