Vesti

Bora Đorđević: Aleksa je bio najbolji!

Bora Đorđević ekskluzivno za Prva.rs govori o svom učešću u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“. On otkriva svoje najjače i najslabije utiske i kaže da se jako dobro proveo...
17.11.2013. - 18:04h
bora čorba i ivan ivanović/foto: arhiva prva tv
bora čorba i ivan ivanović/foto: arhiva prva tv

Bora Đorđević je ulepšao 6. šou Tvoje lice zvuči poznato. Počastio je gledaoce pesmom "Dva dinara druže" i vrlo veselo i oduševljeno ocenjivao naše takmičare. Utisci su mu dobri i sjajno se proveo na snimanjima... 

Kako si se proveo na snimanju emisije TLZP?

Ooo, jako je bilo dobro, odlično je bilo. Dobra je ideja, dobro sprovedena u delo i divno je što ti ljudi koji se takmiče rade humanitarnu stvar.

Da li je neko ostavio poseban utisak na tebe?

Interesantno je da se tih famoznih dvanaest poena šetaju iz emisije u emisiju i svaki put idu drugim ljudima. Na primer Boris Milivojević koji je briljirao i pobeđivao ovaj put nije ostavio naročiti utisak, kao recimo Aleksa Jelić. On je zaista zaslužio dvanaest poena i bio najbolji.

Da li imaš neku zamerku? 

Nemam zamerki. Čak je išlo i brže nego što sam mislio, plašio sam se da će biti pauza i da će biti sporo, međutim nije bilo. Išlo je brzo i efikasno. Ali očekivao sam da će biti bolja maska za Anu Kokić, nisu se baš mnogo potrudili, kao kad je bila Pavaroti. Često prave bolje i ubedljivije maske. Skaj Vikler me, recimo, oduševio, bio je odličan.

Da li ima neko koga bi voleo da vidiš?

Uh, teško pitanje. Voleo bih da vidim Zorana Radmilovića, ali to je nemoguće skinuti i on nije pevač.