Vesti

Ovakav žiri 4. sezone šoua TLZP smo mogli samo da sanjamo!

Svi imaju staža u žiriranju u šou programima. Znamo ih, volimo ih, sjajni su u svojim poslovima, a odlični su i kao članovi žirija jer gađaju pravo u metu.
30.09.2017. - 11:06h

Ovogodišnji žiri šou programa TLZP čine Branko Đurić Đuro, Andrija Milošević i Aleksandra Radović. Njima će se u svakoj epizodi pridružiti još jedan gostujući član. A na otvaranju je sa njima Hristina Popović.

Stalni članovi žirija sa Hristinom Popović koja gostuje na otvaranju sezone
Stalni članovi žirija sa Hristinom Popović koja gostuje na otvaranju sezone

Đuri je ovo druga godina zaredom kako seda u stolicu sudije TLZP. Prošle godine je briljirao sa komentarima i uvek je znao da upotrebi prave reči u pravom trenutku. Sjajan, zabavan sa istančanim osećajem za ono što se odvija na sceni i darom da prepozna kako se takmičari trenutno osećaju, Đuro će i ove godine biti sudija čiji se komentari prepričavaju.

Andrija Milošević je i ranije dolazio u TLZP kao gostujući član žirija. Sada će mu zadatak biti izazovniji, ali za Andriju to neće biti problem. Pored toga što je jedan od omiljenih srpskih komičara, čovek vedrog duha koji svaku situaciju zna da okrene na šalu, Andrija zna i ima šta da kaže, a često ume i da doda i “dosoli”.

Đuro i Andrija zaduženi za smeh do suza
Đuro i Andrija zaduženi za smeh do suza

Pevačici raskošnog, prepoznatljivog glasa Aleksandri Radović ovo je prvi dolazak u TLZP. Pamtimo je kao mentorku i članicu žirija muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije”, gde je pokazala izuzetan dar za rad sa mladim talentima prema kojima je bila predana i iskrena bez zadrške. Svi oni su od Aleksandre mogli da očekuju podršku, ali i stroge i pravične ocene. Nova uloga člana žirija u TLZP je zato kao stvorena za nju.

Aleksandra Radović treći stalni član žirija
Aleksandra Radović treći stalni član žirija