Vesti

Leka: "Gaga je veliki šterber!"

Branislav Lečić je pred polufinale otkrio ko zaslužuje pobedu i kome je do pobede najviše stalo.
08.12.2017. - 15:50h
Branislav Lečić / foto: prva tv, aleksandar krstović
Branislav Lečić / foto: prva tv, aleksandar krstović

Popularno takmičenje humanitarnog karaktera „Tvoje lice zvuči poznato“ lagano se bliži kraju. U nedelju, 10. decembra u 21h na Prvoj, očekuje nas polufinale koje biti emitovano uživo i veliko je uzbuđenje, kako među takmičarima tako i u žiriju. Leka, Bane, Tijana, Edita, Leon, Stevan, Nenad, Bebi, Mira i Gaga će u polufinalnoj emisiji pored ocena i komentara žirija i drugih takmičara čuti i glas publike koja će glasati sms porukama. 

Ko ulazi u finale?

- Mislim da je cela ekipa sjajna, ja bih sve pustio u finale. Od mladih mislim da je Edita sjajna, Leon takođe i Stevan. A od malo starijih Tijana, ona svoj posao odlično radi. Ja sam strašno zadovoljan kako svi rade, mi smo sjajna ekipa i neću propustiti da nastavimo druženje. A glavna bitka koju mi vodimo nije međusobna, već bitka sa samim sobom.

Da li se nadate pobedi?

- Ja ne priželjkujem nikakvu pobedu ni nagradu, dovoljno mi je ovo što sam pobedio samog sebe. Pored svih obaveza i svojih godina uspeo sam da se okrenem svom interesovanju da ujedinim glumu, pevanje i pokret, i to u emisiji koju volim i koja je humanitarnog karaktera i razlikuje se od kiča i šunda, koje vidimo na sve strane.

Kome je najviše stalo do pobede i zašto?

- Mislim da je najviše stalo onima koji se promovišu prvi put, mladima kojima je ovo odskočna daska, oni više polažu pažnju na to, nego, na primer, ja.

Ko je bio najveći, a ko najmanji štreber?

- Mi smo se slabo sretali da bismo to mogli da konstatujemo, nemamo ni vremena da vidimo šta se dešava na sceni, često smo satima pod maskom. Znam da je Gaga Mićalović veliki štreber, a nisam primetio da je iko opušten ili nezainteresovan, svi su odgovorni i zagrizli od početka do kraja da bude suvislo to što rade i da taj šou uspe.

Šta zamerate žiriju?

- Ja mislim da se u žiriju desila stvar koja je i dobra i loša. Dobro je što je muzički kriterijum uspostavila Aleksandra Radović, ali nije dobro što dva glumca nisu uspostavila isto tako glumački kriterijum, koji mislim da je bio slabije vrednovan od muzičkog. Mislim da je dominirao muzički, a smatram da je i glumački rad važan. Ne govorim zbog sebe samo, bilo je sjajnih glumačkih poteza, imitacija koje su izveli npr. Leon, Bebi Dol kao Leonard Koen, Tijana, Pagonis. Bilo je sjajnih trenutaka gde se gluma istakla, imitativna gluma kao disciplina. Ipak je za pohvalu kako su se neki ljudi potrudili da to urade. Voleo bih da je postojala veća ravnoteža između muzičkog i glumačkog dela imitacija.