Vesti

Gaga: Stevan i ja smo štreberi, a Bebi je toliki profesionalac da se narednih dana oblači u stilu lika kojeg imitira!

Jedno od najgledanijih takmičenja humanitarnog karaktera se polako bliži kraju. Večeras u 21h na Prvoj televiziji uživo će biti emitovano polufinale „Tvoje lice zvuči poznato“, a sudeći po reakcijama učesnika i članova žirija, čeka nas pravo uzbuđenje.
10.12.2017. - 12:00h
Dragana Mićalović kao Niki Minaž/ FOTO: Aleksandar Krstović
Dragana Mićalović kao Niki Minaž/ FOTO: Aleksandar Krstović

Pored nihovih glasova, ovoga puta najveću presudu nosi glas publike. Zato, večeras ne zaboravite da glasate za svog favorita, a talentovana učesnica Dragana Mićalović nam je otkrila da se ne nada da će ući u finale, a usput istakla ko po njenom mišljenju ulazi u finale:

"Edita, Tijana, Stevan i Leon“.

Kome je najviše stalo do te pobede?

"Nisam primetila da neko baš to želi. Mislim da smo na pravi način shvatili ovaj šou. Smatram da je ovo jedno lepo iskustvo i velika škola, trebaće mi i za moj posao. Mislim da je bila prava odluka što sam na ovo pristala. Upoznala sam divne ljude i mislim da smo stvarno, što bi rekao leka, super banda”.

Ko je bio najveći štreber?

“Priznajem da samo to bila ja. Volim da analiziram ljude, pa sam primetila kod Bebi Dol da, kad dobije zadatak, ona se narednih nedelju dana oblači u stilu tog lika. Kada je bila Tajči, dolazila je u haljinicama sa karneričića. Kad je bila Kanje, onda je narednih dana nosila kožne jakne, itd. Bebi je pravi profesionalac. Stevan je isto štreber, non-stop šeta sa slušalicama u ušima, vežbajući imitacije”, ističe Gaga i zaključuje da su “svi ozbiljno shvatili zadatke i da svako daje svoj maksimum”.

Šta zamerate žiriju?

"Ne znam, to varira od emisije do emisije. Smatram da u nekim trenucima možda nisu trebali baš oštro da komentarišu naše vokalne sposobnosti, jer je ovo program humanitarnog karaktera. Da sam ja reditelj, više bih insistirala na međusobnoj interakciji”.