Vesti

Gaga: Mislila sam da neću biti sposobna za sve ovo, ali svaki trud se isplati...

Draganu Mićalović večeras gldamo u koži Džej Lo.
17.12.2017. - 16:28h

Kako je biti Dragana Mićalović nekoliko sati pred finale?

- Nisam sigurna, zato što se već duže vreme ne osećam kao Dragana Mićalović, jer nemam kad. 

Koji lik ti je bio najdraži, u kom liku si se osećala kao u svojoj koži?

- Ruslana je definitivno moja energija. To sam ja. A nadraži su mi bili Cune i Luis. To mi je bila baš velika čast. Luisa sam i poznavala lično, i zato je to bio mač sa dve oštrice. Bojala sam se kako će ispasti. Evo, sada ću prvi put reći da mi se posle nastupa javila njegova žena, vidno potresena. Rekla mi je da im se dopalo kako sam predstavila njegovu emociju, što je meni i bio cilj.

Da li si u ovom šou otkrila nešto novo o sebi?

- Definitivno sam sebi pokazala da se svaki trud isplati. Kada su me zvali da učestvujem, mislila sam da neću biti sposobna za sve ovo, a onda sam za dva dana spremila Niki Minaž, evo, sada i Džej Lo za dve i po probe.

Kada se osvrneš na komentare žirija, da li ti je neki posebno značio?

- Moram priznati da mi je Đura prirastao za srce. Njega sam upoznala tek u ovom šou. I kada nas je hvalio, i kada neke stvari nisu bile dobre, sve što je rekao bilo je tačno. On mi je ukazao na mnoge stvari; da se opustim, da ne shvatam sve previše ozbiljno, jer je opšte poznato da sam štreber. I komentari svih gostujućih članova žirija su uvek bili na mestu.

U slučaju da ne pobediš, sutra ćeš pomisliti...

- Ja nisam došla da pobedim. Svih ovih 12 epizoda se takmičim za ljude kojima je potrebna pomoć i to je osnovni razlog mog učestvovanja u šou. Drugi razlog je da naučim nešto novo, a treći da zabavim narod i sebe. Svi smo mi pobednici, jer smo 12 nedelja izdržali sve ovo.